Tecnotree krijgt een baanbrekende Sensa AIML Embedded BSS Transformatiedeal met een toonaangevende aanbieder in de MENA-regio toegekend

Tecnotree Awarded a Ground-breaking Sensa AIML Embedded BSS Transformation Deal with a Leading Operator in the MENA Region (Photo: Business Wire)

ESPOO, Finland--()--Tecnotree, wereldwijd marktleider op het gebied van digitale platformen en diensten voor AI, 5G en cloud-native technologieën, kondigde aan een nieuwe miljoenenovereenkomst te hebben gesloten met een toonaangevende leverancier van een reeks telecomoplossingen in de MENA-regio. Met dit project wil Tecnotree de aanbieder AI-embedded BSS-klantbetrokkenheid bieden. De deal, waarbij de volledige BSS-stack samen met het Tecnotree Sensa Intelligenceplatform wordt geïmplementeerd, is de tweede overwinning voor Tecnotree op het gebied van AIML-gedreven klantervaring gebruiksscenario's in 2023.

Tecnotree Sensa is een AI-gebaseerde technologie die het hele Tecnotree-portfolio beslaat, door configureerbare AI-oplossingen mogelijk te maken en digitale ervaringen te vermenselijken met intelligentie voor telco's en diverse andere verticale industrieën.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Padma Ravichander, CEO Tecnotree
E-mail: marketing@tecnotree.com

Contacts

Padma Ravichander, CEO Tecnotree
E-mail: marketing@tecnotree.com