Lenovo onthult uitgebreide visie - AI for All’ - op 9e Global Tech World-evenement

Lenovo toont de volgende generatie AI-mogelijkheden, gericht op het creëren van inclusieve aanbiedingen en oplossingen op maat voor personen en organisaties van elke omvang

AUSTIN, Texas--()--Vandaag onthulde Lenovo zijn meest uitgebreide AI-mogelijkheden tot nu toe en zijn visie op 'AI for All' tijdens het jaarlijkse wereldwijde innovatie-evenement Tech World in Austin, Texas. Dit is de negende keer dat het bedrijf dit evenement organiseert. Speciale aandacht wordt besteed aan de wijze waarop Lenovo de kracht van AI ontketent om intelligente transformatie te stimuleren in elk aspect van ons leven en in elke branche. Van de broekzak tot de cloud, met speciaal gebouwde AI-ready apparaten, infrastructuur, oplossingen en diensten die industrieën, bedrijven en personen over de hele wereld sterker maken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.