Nest Seekers International versterkt mondiale voetafdruk met uitbreiding in België

ANTWERPEN, België--()--Nest Seekers International, wereldwijd erkend voor zijn expertise in luxevastgoed, kondigt met trots zijn uitbreiding naar België formeel aan. Het nieuwe, ultramoderne kantoor in Antwerpen, dat binnenkort wordt geopend, versterkt de reikwijdte van het bedrijf in het Europese luxevastgoedlandschap.

Nest Seekers International streeft ernaar de beste luxe residenties van België te onthullen aan zijn veeleisende internationale klantenkring. Om dit te garanderen, nemen ze de beste vastgoedprofessionals van het land aan, die een voorbeeld zullen zijn van de ongeëvenaarde persoonlijke service waar Nest Seekers bekend om staat.

Dieter Vervaet: Dieter heeft een aangeboren passie voor verkoop en transacties. Nadat hij zich na de academische wereld had verdiept in de telecomretailsector, verfijnde hij zijn verkoopinzicht. Tijdens zijn overstap naar de vastgoedsector, zes jaar geleden, wist hij zich op meesterlijke wijze aan te passen aan het veranderlijke landschap en de nuances van de onderhandelingen daarvan. Gedurende dit traject heeft Dieter duurzame klantrelaties opgebouwd, waarbij hij voortdurend uitdagingen heeft omgezet in kansen. In zijn vorige makelaarsfuncties nam hij de leiding over zijn gebied en bemiddelde hij met succes wooncomplexen. Nu Nest Seekers zich uitbreidt naar België, combineert Dieter zijn internationale ambities naadloos met zijn lokale expertise. Zijn aanpak levert een mix van probleemoplossing, respect en empathie op om een ongeëvenaarde klantenservice te garanderen.

Tom Aerts: Tom is een doorgewinterde expert in luxevastgoed, met tien jaar praktijkervaring. Na het behalen van zijn diploma Economie, gespecialiseerd in Marketing en Sales, veroverde hij snel een plek in de dynamische vastgoedwereld. De toewijding van Tom strekt zich uit over meerdere vastgoedsectoren, met een bijzondere affiniteit voor het luxesegment. Zijn uitgebreide kennis omvat belangrijke Belgische markten zoals Knokke, Gent, Brussel en Antwerpen. Centraal in de aanpak van Tom staat openhartige, transparante communicatie, die ervoor zorgt dat klanten op de hoogte blijven en vertrouwen hebben in hun beleggingen. Zijn proactieve houding ten opzichte van vastgoedvermeldingen onderstreept zijn toewijding aan succes.

Tom en Dieter merkten gezamenlijk op: "Het is een eer om het gewaardeerde merk Nest Seekers in België te lanceren. We willen graag de architecturale pareltjes van België onder de aandacht van de wereld brengen. Een van de grote plannen van Nest Seekers waar we hier mee bezig zijn, is een televisieserie die de charme van België voor onze wereldwijde klantenkring in de schijnwerpers zal zetten."

Nest Seekers staat achter verschillende populaire televisieseries, waaronder 'Million Dollar Beach House' op Netflix, 'Selling the Hamptons' op HBO Max, 'Million Dollar Listing' bij Bravo en de onlangs uitgezonden BBC-sensatie 'Crazy Rich Agents'. Daarnaast verkennen we het potentieel voor nieuwe televisieseries waarin België centraal staat. Eddie Shapiro, CEO van Nest Seekers, verklaarde: "België, met zijn landschappelijke schoonheid en bloeiende vastgoedmarkt, vormt een perfecte aanvulling op onze strategie om uit te breiden naar de belangrijkste mondiale bestemmingen. Het is een genoegen om Tom en Dieter ons Belgische team te laten leiden."

Nuno Franco, Director Global Implementation bij Nest Seekers, voegde hieraan toe: "De lancering van het nieuwe kantoor in Antwerpen markeert het begin van een opwindend tijdperk in de luxevastgoedsector in het hart van Europa."

Contacts

Tom Aerts & Dieter Vervaet Belgium@nestseekers.com Tel.: +32 3 535 22 19

Contacts

Tom Aerts & Dieter Vervaet Belgium@nestseekers.com Tel.: +32 3 535 22 19