Veristat neemt biometriegericht Instat Clinical Research over

Overname bevordert inzicht in gegevens, optimalisatie van proeven en legt de lat hoger voor volledige klinische ontwikkeling

SOUTHBOROUGH, Mass.--()--Veristat, een wetenschappelijke full-service organisatie voor klinisch onderzoek (CRO) en consultancy, heeft Instat Clinical Research overgenomen. Instat is een gespecialiseerde CRO op het gebied van biometrie met een staat van dienst van 20 jaar in het omzetten van complexe gegevens in nauwkeurige studieresultaten.

De overname versterkt Veristat's expertise en oplossingen in biometrie, een van de meest impactvolle activiteiten in de workflow van klinisch onderzoek. Instat voegt complementaire vaardigheden toe aan Veristat's wereldwijde teams voor datamanagement, biostatistiek en statistische programmering, met medewerkers in de Verenigde Staten en India. Instat heeft uitgebreide ervaring met het samenwerken met klanten om het ontwerp van klinische studies en de manier waarop gegevens worden verzameld, geïntegreerd en geanalyseerd te optimaliseren, in overeenstemming met de eisen van wereldwijde regelgevende instanties in de Verenigde Staten, Europa en Azië.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lauren L. Brennan, Vice President of Marketing, Veristat
media@veristat.com

Contacts

Lauren L. Brennan, Vice President of Marketing, Veristat
media@veristat.com