SurveyMonkey introduceert SurveyMonkey Formulieren

Nieuw product biedt krachtige, intuïtieve oplossingen voor formulieren, app-integraties en aanpasbare sjablonen voor evenementregistraties, online aanvragen, leadgeneratie, betalingen en meer.

AMSTERDAM--()--SurveyMonkey, wereldwijd marktleider in online onderzoek en enquêtes en formulieren, kondigt vandaag de lancering van SurveyMonkey Formulieren aan. SurveyMonkey Formulieren voegt een groot aantal nieuwe functies toe aan de bekende enquêteoplossing en maakt het voor ​​gebruikers makkelijk om professionele formulieren te maken op één gebruiksvriendelijk platform. SurveyMonkey Formulieren is als afzonderlijk product beschikbaar en wordt automatisch toegevoegd aan bestaande abonnementen, zonder extra kosten.

Met SurveyMonkey Formulieren kunnen gebruikers op een vertrouwde en intuïtieve manier webformulieren maken met specifieke sjablonen, aanpasbare invulvelden en integratiemogelijkheden met externe toepassingen. Bovendien biedt de oplossing geavanceerde en gebruiksvriendelijke functies, zoals tools om dataverwerking en workflows te automatiseren. Belangrijke functies zijn onder meer:

  • 30 nieuwe en verbeterde aanpasbare sjablonen waarmee gebruikers snel en gemakkelijk online formulieren kunnen maken voor veelgebruikte toepassingen, zoals registratie bij evenementen, online aanvragen, leadgeneratie, contactinformatie, betalingen, beoordelingen en meer
  • Volledig nieuwe lijstweergave voor reacties om efficiënt afzonderlijke reacties te analyseren en actie te ondernemen in SurveyMonkey
  • Voorontworpen velden en lay-outs die gebruikers kunnen aanpassen voor meer gebruiksgemak bij klanten en kandidaten
  • Een omvangrijke bibliotheek met integraties voor zakelijke tools, zoals MailChimp, Zapier en Google Sheets
  • Vereenvoudigde configuraties om te embedden op websites zodat gebruikers een formulier gemakkelijk kunnen toevoegen aan hun website

"Al meer dan 20 jaar is SurveyMonkey het enquêteplatform bij uitstek voor iedereen die op een soepele en prettige manier feedback wil verzamelen om die feedback vervolgens in actie om te zetten", aldus Samuel Bakouch, senior vice-president productmanagement bij SurveyMonkey. "Dat gebruiksgemak en die veelzijdigheid introduceren we nu ook bij deze geavanceerde oplossing om formulieren te creëren. Daarmee voldoen we aan een van de belangrijkste wensen van onze klanten.”

Dankzij de flexibele oplossing van SurveyMonkey Formulieren kunnen gebruikers de functionaliteit aanpassen aan hun specifieke, veranderende behoeften. Daarbij kan het eenvoudig geïntegreerd worden in bestaande bedrijfssystemen en gekoppeld worden aan enquêtes. Deze nieuwe toepassing is gebouwd op het krachtige SurveyMonkey-platform. Dat betekent dat gebruikers gemakkelijk online formulieren kunnen maken voor alle veelgebruikte toepassingen. Ondernemers en professionals in de evenementenbranche, HR, onderwijs, marketing en customer experience kunnen dankzij SurveyMonkey Formulieren aanmeldingen verzamelen, actie ondernemen en beslissingen onderbouwen.

Ga naar https://nl.surveymonkey.com/mp/online-forms/ voor meer informatie.

Over SurveyMonkey

SurveyMonkey is een internationale leider op het gebied van online enquêtes en formulieren die mensen inzichten geeft om snel en vol vertrouwen beslissingen te nemen. Ons snelle, intuïtieve platform voor feedbackbeheer koppelt miljoenen gebruikers wereldwijd aan AI-gedreven inzichten in realtime voor belangrijke besluitvorming. Elke dag beantwoorden we 20 miljoen vragen zodat mensen en organisaties nieuwe doelgroepen kunnen aantrekken, klanten kunnen helpen, pleitbezorgers kunnen vinden en een concurrentievoordeel op de markt kunnen realiseren. Onze visie is om iedereen een stem te geven en ervaringen te verbeteren. Meer informatie is te vinden op https://nl.surveymonkey.com/.

Contacts

Media contact:
SurveyMonkey PR
pr@surveymonkey.com

Contacts

Media contact:
SurveyMonkey PR
pr@surveymonkey.com