Het engagement van FEELM zoals aangetoond door Rex Zhang tijdens de panelbesprekingen ‘A Research and Innovation Update on NGPs’

SEOEL, Zuid-Korea--()--Tijdens het recente Global Tobacco & Nicotine Forum in Seoel sprak Rex Zhang, strategiedirecteur van SMOORE & personeelshoofd van FEELM, tijdens het paneldebat “A Research and Innovation Update on NGPs”. Hij gaf een update over onderzoek en innovatie met betrekking tot het engagement van FEELM.

Rex, hoofd globale strategie bij SMOORE en marketingdirecteur bij FEELM, de vaping-afdeling van het bedrijf, deelde details mee over de vorderingen van FEELM op het vlak van duurzaamheid en het gebruik van e-vloeistoffen. “De oplossingen van FEELM hebben de hoeveelheid lithium-materialen in haar vape-producten verminderd terwijl de levensduur van haar producten toenam, waardoor de gevolgen voor het milieu van vapes die worden weggegooid afnemen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ruiqi Wang
E-mail: Ruiqi.wang@smooretech.com

Contacts

Ruiqi Wang
E-mail: Ruiqi.wang@smooretech.com