Gcore lanceert generatieve AI-cluster, aangedreven door NVIDIA GPU's

Te midden van de overweldigende wereldwijde vraag naar Nvidia-halfgeleiders voor AI-servers maakt Gcore state-of-the-art infrastructuur beschikbaar in Europa

LUXEMBURG--()--Gcore, een toonaangevende Europese AI-cloudprovider, heeft de lancering aangekondigd van haar generatieve AI-cluster, aangedreven door NVIDIA A100 en H100 Tensor Core GPU's. Deze ultramoderne AI-cloudinfrastructuur biedt uitzonderlijke GenAI-mogelijkheden, waardoor een grote verscheidenheid van gebruikers hun AI/ML-modeltraining kan versnellen en innovatie op het baanbrekende gebied van de AI wordt gestimuleerd.

De generatieve AI-cluster van Gcore versnelt de ontwikkeling van generatieve AI-modellen en brengen geavanceerde onderzoeksfaciliteiten binnen het bereik van allerlei gebruikers, van start-ups tot grote ondernemingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kira Kurepina, PR manager van Gcore
Kira.Kurepina@gcore.com

Contacts

Kira Kurepina, PR manager van Gcore
Kira.Kurepina@gcore.com