Thales brengt vingerafdrukverificatie naar bedrijven

  • De nieuwe SafeNet IDPrime FIDO Bio Smart Card biedt gebruikers een gemakkelijke, veilige en snelle manier om toegang te krijgen tot applicaties met alleen een vingerafdruk.
  • Thales breidt daarmee het robuuste portfolio uit van wachtwoord loze verificatieoplossingen die bestand zijn tegen phishing

MEUDON, Frankrijk--()--Thales, de toonaangevende wereldwijde technologie- en beveiligingsleverancier, kondigt vandaag de SafeNet IDPrime FIDO Bio Smart Card aan, een beveiligingssleutel die sterke multi-factor authenticatie (MFA) voor bedrijven mogelijk maakt. Deze nieuwe contactloze smartcard stelt gebruikers in staat om snel en veilig toegang te krijgen tot bedrijfsapparaten, applicaties en clouddiensten met behulp van een vingerafdruk in plaats van een wachtwoord.

Volgens het 2023 Verizon Data Breach Investigations Report zijn de drie belangrijkste manieren waarop aanvallers toegang krijgen tot een organisatie gestolen referenties, phishing en misbruik van kwetsbare plekken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PERS
Thales, Mediarelaties
Beveiliging en cyberveiligheid
Marion Bonnet
+33 (0)6 60 38 48 92
marion.bonnet@thalesgroup.com

Contacts

PERS
Thales, Mediarelaties
Beveiliging en cyberveiligheid
Marion Bonnet
+33 (0)6 60 38 48 92
marion.bonnet@thalesgroup.com