Nieuwe UVDI-GO™ UV LED-oppervlaktereiniger inactiveert micro-organismen die een hoog risico inhouden in 20 seconden of minder

Draagbare oppervlaktereiniger van ziekenhuiskwaliteit nu wereldwijd beschikbaar

The new UVDI-GO UV LED Surface Sanitizer inactivates C.difficile spores in only20 seconds from 4" (10.2 cm) away (Photo: Business Wire)

VALENCIA, Calif.--()--UltraViolet Devices, Inc. (UVDI), een toonaangevende fabrikant van geavanceerde UV-C desinfectietechnologie, kondigde vandaag aan dat de nieuwe UVDI-GO™ UV LED-oppervlaktereiniger nu beschikbaar is voor gebruik in zorginstellingen en vanaf nu internationaal wordt verzonden naar klanten. De UVDI-GO™ heeft een inactivatie van 99,99% en hoger aangetoond van veel voorkomende micro-organismen in de gezondheidszorg, waarondersporen van C. difficileenCandida auris,van oppervlakken in 20 seconden of minder op 4 inch (10,2 cm) afstand in onafhankelijke laboratoriumtests. De snelle werkzaamheid, het veilige gebruik op oppervlakken en de draagbaarheid maken snelle oppervlaktedesinfectie onderweg door getrainde zorgverleners mogelijk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor media

Will Gerard, Director of Global Marketing en Product Strategy
will.gerard@uvdi.com
661.289.2741

Contacts

Contactpersoon voor media

Will Gerard, Director of Global Marketing en Product Strategy
will.gerard@uvdi.com
661.289.2741