Trendsetter in milieuvriendelijk computergebruik: samen met xFusion de digitale toekomst tegemoet treden op GITEX Global 2023

(Photo: Business Wire)

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten--()--xFusion International Pte. Ltd. ("xFusion") is dit jaar als belangrijke exposant aanwezig op het evenement Gulf Information Technology Exhibition (GITEX) Global 2023 op 16-20 oktober in Dubai, waar innovaties op het gebied van groen computergebruik, geïntegreerd met kunstmatige intelligentie (AI), worden gepresenteerd. xFusion is prominent aanwezig op stand A05 in hal 20 en bevestigt daarmee nogmaals haar streven om het voortouw te nemen in de ontwikkelingen op computergebied om de mondiale digitale transformatie te bevorderen.

Leiders op het gebied van technologie bijeenbrengen om de digitale transformatie te verkennen

"In de afgelopen jaren heeft de sterke stijging van de vraag naar gediversifieerd computergebruik, aangewakkerd door de ontwikkelingen op het gebied van AI, de ontwikkeling van groen computergebruik aanzienlijk versneld," aldus Louis Zhao, President van xFusion International.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

caoyang@xfusion.com
Cao Yang

Contacts

caoyang@xfusion.com
Cao Yang