Dubai Chambers onthult voornamen van geweldige sprekers die de toekomst van de wereldeconomie zullen verkennen tijdens Dubai Business Forum

Mohammad Ali Rashed Lootah, President & CEO of Dubai Chambers – (Photo: AETOSWire)

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten--()--Dubai Chambers heeft de voornamen bekendgemaakt van de voorname line-up van gastsprekers die deelnemen aan het Dubai Business Forum, dat plaatsvindt in Madinat Jumeirah van 1-2 november 2023.

Het tweedaagse evenement zal plenaire sessies op hoog niveau en keynote-adressen bevatten, waardoor deelnemers spannende kansen krijgen om te horen van invloedrijke figuren uit de publieke sector, bedrijfsleiders, experts uit de industrie, investeerders en economen terwijl ze de opkomende trends verkennen die het bedrijfsleven transformeren en de toekomst van de wereldhandel vormgeven.

Belangrijke nationale cijfers die waardevolle inzichten delen, zijn onder meer Z.E. Abdul Aziz Abdulla Al Ghurair, voorzitter van Dubai Chambers; Z.E. Abdullah bin Touq Al Marri, minister van Economie van de VAE; Z.E. Sultan Ahmed Bin Sulayem, groepsvoorzitter en CEO van DP World; en Z.E. Helal Saeed Al Marri, directeur-generaal van het ministerie van Economie en Toerisme van Dubai.

De line-up van sprekers uit de particuliere sector omvat Shamsa Al Falasi, CEO van Citibank; Ronaldo Mouchawar, vice-president van Amazon Mena; Khatija Haque, hoofdeconoom en hoofd onderzoek bij Emirates NBD; Prof. Ian Goldin, hoogleraar globalisering en ontwikkeling aan de Universiteit van Oxford; Jane Prokop, Executive Vice President, Small and Medium Enterprises bij Mastercard; en Deepak Bagla, president van de World Association of Investment Promotion Agencies. De sprekers zullen worden vergezeld door tientallen bedrijfsleiders, experts uit de industrie en innovators uit alle hoeken van de wereld.

Mohammad Ali Rashed Lootah, president en CEO van Dubai Chambers, zei: "Het keynote-programma en de line-up van sprekers van dit jaar omvat levendige persoonlijkheden en creatieve denkers die tot nadenken stemmende verhalen en innovatieve visies zullen delen, allemaal ontworpen om belangrijke gesprekken aan te wakkeren die ons zullen helpen anders te denken, ons samen te brengen en ons sterker te maken als een wereldwijde zakelijke gemeenschap."

Over Dubai Chambers:

Dubai Chambers ondersteunt de visie van Dubai als een wereldwijde speler door bedrijven te versterken, innovatieve diensten met toegevoegde waarde te bieden en toegang te bieden tot invloedrijke netwerken. In 2021 kondigde Zijne Hoogheid Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vice-president en premier van de VAE en heerser van Dubai, de herstructurering aan van de Kamer van Dubai om drie kamers te creƫren, namelijk de Kamer van Koophandel van Dubai, Internationale Kamer van Dubai en Kamer van Digitale Economie van Dubai, die nu opereren onder Kamer van Dubai. Bezoek voor meer informatie www.dubaichambers.com

Volg ons op:

www.facebook.com/DxbKamers
www.twitter.com/dubaichambers
www.linkedin.com/company/dubai-chambers
www.youtube.com/DubaiChamberTV
www.instagram.com/dubaichambers

Bron: AETOSWire

Contacts

Mohamad Mouzehem
PR en bedrijfscommunicatie, +97142028537
E-mail: mohamad.mouzehem@dubaichamber.com

Contacts

Mohamad Mouzehem
PR en bedrijfscommunicatie, +97142028537
E-mail: mohamad.mouzehem@dubaichamber.com