Gegevens gepresenteerd tijdens de UEG Week 2023 onderstrepen het potentieel van subcutaan infliximab CT-P13 SC, een onderzoeksgeneesmiddel van Celltrion voor de behandeling van inflammatoire darmziekte

  • De nieuwste gegevens uit klinische onderzoeken naar subcutane (SC) infliximab (CT-P13 SC), gepresenteerd tijdens de United European Gastroenterology Week 2023 (UEG Week 2023) in Kopenhagen, onderstrepen het potentieel van CT-P13 SC bij patiënten met inflammatoire darmziekte (IBD).
  • Liberty-CD en Liberty-UC zijn registratieonderzoeken onder patiënten met respectievelijk ziekte van Crohn (CD) en ulcerosa-colitis (UC) die momenteel worden geëvalueerd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). In de VS wordt CT-P13 SC geëvalueerd als een nieuw biologisch geneesmiddel in het kader van het traject 351 (A).
  • Een post-hoc analyse van de onderzoeken Liberty-CD en Liberty-UC toonde de werkzaamheid en veiligheid aan van het onderzoeksgeneesmiddel SC infliximab in vergelijking met placebo in een onderzoek naar het potentieel van SC infliximab monotherapie en dosisescalatie als innovatieve behandelingsopties bij IBD.

Incheon, Zuid-Korea--()--Celltrion Healthcare heeft vandaag tijdens de United European Gastroenterology Week 2023 (UEG Week 2023) in Kopenhagen fase III-gegevens gepresenteerd uit de klinische onderzoeken Liberty-CD en Liberty-UC met het onderzoeksgeneesmiddel subcutane (SC) infliximab ter behandeling van inflammatoire darmziekte (IBD).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dillon Olagaray
dolagaray@apcoworldwide.com
+1 209-663-3141

Contacts

Dillon Olagaray
dolagaray@apcoworldwide.com
+1 209-663-3141