Gartner op FlowFest'23: het online-evenement van Flowable over automatiseringstrends, kunstmatige intelligentie en meer

With Gartner and Forrester headlining the event, attendees can expect insights into the ever-evolving sphere of Business Process Automation. Key topics include the emergence of trends such as Hyperautomation and Artificial Intelligence and their influence on the Automation landscape. (Photo: Flowable)

ZÜRICH, Zwitserland--()--Flowable, een toonaangevende speler op het gebied van procesautomatisering, kondigt de langverwachte terugkeer aan van FlowFest'23, een online-evenement dat belooft nieuwe maatstaven aan te leggen op het gebied van automatisering.

In navolging van het immense succes van het evenement van vorig jaar, isFlowFest'23terug – volledig virtueel en gratis bij te wonen. Gartner en Forrester zijn headliners op het evenement en deelnemers kunnen inzichten verwachten in de steeds evoluerende sector van automatisering van bedrijfsprocessen. Belangrijke onderwerpen omvatten de opkomst van trends zoals hyperautomatisering en kunstmatige intelligentie en hun invloed op het vlak van automatisering.

FlowFest'23 vindt plaats op 8 november om 15:00 CET / 09:00 EST, en er zullen drie verschillende streams zijn: technologie, innovatie en bedrijfsvoering

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor persvragen contact op met:
Orjana Lico
Head of Marketing
orjana.lico@flowable.com
www.flowable.com

Contacts

Neem voor persvragen contact op met:
Orjana Lico
Head of Marketing
orjana.lico@flowable.com
www.flowable.com