A Medisca további lépéseket tesz az innovatív technológiáinak védelme érdekében

A Medisca pert indít a FlackTek ellen szabadalmi jogsértés miatt.

PLATTSBURGH, N.Y.--()--A Medisca megtette a következő lépést annak érdekében, hogy megvédje az évtizedekkel ezelőtti stratégiai kutatási és fejlesztési (K+F) beruházásait, amelyek végeredményben az iparágban vezető szerepet betöltő Medisca MAZ® laboratóriumi keverő kifejlesztéséhez vezettek. A Medisca MAZ keverő hatékony, egységes és kiváló minőségű megoldást kínál több száz készítmény elegyítéséhez, és szabadalmi oltalmát világszerte szilárd szabadalmi portfóliók biztosítják.

Annak ellenére, hogy a Medisca jelentős lépéseket tett annak érdekében, hogy tájékoztassa az iparágat a szabadalmi portfóliójáról, néhány vállalat továbbra is kínál olyan termékeket, amelyek sértik a Medisca szellemi tulajdonhoz fűződő jogait. Nagy értékkel bíró jogainak védelme és a vállalatok közötti tisztességes verseny biztosítása érdekében a Medisca pert indított a Fagron B.V., HiperScan GmbH, és a Gako Deutschland GmbH ellen, amiért megsértették a 3,538,071 számon bejegyzett európai szabadalom németországi megfelelőjét. A keresetet a müncheni kerületi bírósághoz nyújtották be, amelyben jogorvoslatként bírósági határozat meghozatalát és pénzbüntetés kiszabását kérelmezték.

A mai nappal a Medisca az Egyesült Államokra is kiterjesztette jogérvényesítési törekvéseit azáltal, hogy keresetet nyújtott be a dél-karolinai körzeti bírósághoz a FlackTek ellen az Egyesült Államokban a 10,420,705, 10,765,600, 11,090,224, 11,096,864, 10,231,903, és 10,993,876 számon bejegyzett szabadalmak megsértéséért. A korábban benyújtott németországi keresethez hasonlóan az amerikai eljárásban is határozathozatalt és pénzbüntetés kiszabását kérelmezték jogorvoslatként. A keresetben az is szerepel, hogy a FlackTek SpeedMixer termékének PCCA általi használata és értékesítése állítólagosan sérti a Medisca szabadalmi jogait.

"Elkötelezettek vagyunk egy olyan tisztességes és versenyen alapuló globális piac iránt, amelyben tiszteletben tartják az innovációt és a szellemi tulajdont," nyilatkozta Panagiota Danopoulos (SVP Global Strategy & Innovation). "Ezért a közelmúltban indított németországi per mellett most újabb lépéseket teszünk annak biztosítása érdekében, hogy szabadalmainkat a világon mindenhol tiszteletben tartsák.

A Medisca reméli, hogy a mai napon benyújtott kereset valamennyi versenytársat ismételten emlékeztetni fogja arra, hogy tiszteletben kell tartaniuk a Medisca szellemi tulajdonát. A gyógyszerkészítési ipar (például a gyógyszeripar és a kannabiszipar) támaszkodik a Medisca MAZ laboratóriumi keverő által nyújtott minőségre és hatékonyságra. A Medisca folyamatos K+F és szellemitulajon-jogokra vonatkozó stratégiái továbbra is biztosítani fogják, hogy valamennyi gyógyszerkészítő vállalkozás igénybe vehesse azokat a kiváló minőségű termékeket, amelyeket megérdemel.

Amit a Medisca-ról tudni kell:

A Medisca egy olyan globális vállalat, amely Észak-Amerikában, Ausztráliában és Európában rendelkezik székhellyel, és olyan erős partnerségek kiaknázásával járul hozzá az egészségügy fejlesztéséhez, amelyek egyénre szabott megoldásokat kínálnak és határozottan elkötelezettek a minőség és az innováció iránt. A Medisca egy több mint 30 éve létrejött B2B vállalkozás, amely szilárd alapokkal rendelkezik a gyógyszerészeti keverékalkotó termékek ellátása terén, és átfogó megoldásokat kínál hozzáadott értékkel bíró, konzisztens, reszponzív és lojális vállalatként. A Partners in Wellness tagjaként a Medisca töretlenül elkötelezett az iránt, hogy számos szükségletet kielégítve javítsa az emberek életét. További információkért keressék fel a www.medisca.com weboldalt, és kövessenek minket a LinkedInen, a Facebookon, a Twitteren, és a YouTube-on.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Adam Pinsky
Kommunikációs Igazgató
apinsky@medisca.com
1-800-932-1039

Contacts

Adam Pinsky
Kommunikációs Igazgató
apinsky@medisca.com
1-800-932-1039