Privacy-leider Linksys bevestigt belofte tot privacy

Gebruikersprivacy is een topprioriteit

IRVINE, Calif.--()--Linksys, een toonaangevend bedrijf op het gebied van connectiviteit voor thuis en kleine kantoren, kondigt in een statement of direction nieuwe updates aan van zijn uitgebreide Privacyverklaring. Linksys loopt al geruime tijd voorop met een vooruitstrevend beleid rond de bescherming van de persoonsgegevens en informatie van zijn klanten en blijft prioriteit geven aan online privacy en beveiliging.

Het is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat persoonsgegevens en informatie veilig zijn tijdens het gebruik van internet. Nu de wereld steeds meer met elkaar verbonden raakt en er steeds meer gegevens online worden gedeeld, is het niet meer dan logisch dat je er zeker van wilt zijn dat persoonlijke informatie en online activiteiten privé blijven en veilig zijn.* Met de groeiende populariteit van hogesnelheidsconnectiviteit zal de kwestie van privacy online nog meer op de voorgrond treden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contact
comms@linksys.com

Contacts

Media contact
comms@linksys.com