Bentley Systems kondigt benoemingen van bestuurders aan

Veranderingen versterken de organisatorische duurzaamheid en bijdragen van BSY aan een duurzame wereldwijde infrastructuur

Kristin Fallon, Chief Marketing Officer, Bentley Systems. Afbeelding met dank aan Bentley Systems.

SINGAPORE--()--Bentley Systems, Incorporated (Nasdaq: BSY), het softwarebedrijf voor infrastructuurtechniek, heeft vandaag de benoeming van bestuurders aangekondigd.

Kristin Fallon treedt in dienst als Chief Marketing Officer bij Bentley, en is gevestigd in Annapolis, Maryland (VS). Fallon was tot voor kort Global Head of Brand and Digital Marketing bij GE HealthCare, een bedrijf in medische technologie en software met een waarde van 18 miljard dollar. Naast talloze andere prestaties leidde ze de rebranding van het bedrijf als onderdeel van de afscheiding van GE, waarvoor ze door de Association of National Advertisers werd uitgeroepen tot 'Communicator of the Year'. Voordat ze bij GE kwam, werkte ze tien jaar in de internationale hulpverlening en gaf ze leiding aan marketing en communicatie voor sociale, milieu- en economische ontwikkelingsprojecten in Azië en Afrika. Fallon heeft een BA in economie van de Wake Forest University en een MBA van de University of Maryland. Ze is bestuurslid van het Center for Social Value Creation van de universiteit en bestuurslid van de International Advertising Association.

Fallon volgt Chris Bradshaw op, die de nieuw gecreëerde functie van Chief Sustainability Officer op zich neemt in Easton, Maryland (VS). Hij brengt de duurzaamheids- en onderwijsinitiatieven van Bentley samen, met als doel de gebruikers van Bentley in staat te stellen duurzame ontwikkelingsdoelen te bereiken en er tegelijkertijd voor te zorgen dat de volgende generatie ingenieurs de tools en kennis heeft om te slagen.

Colin Ellam treedt in dienst als Chief Executive Officer van Cohesive, de digitale-integratietak van Bentley, gevestigd in Manchester (Verenigd Koninkrijk). Ellam was tot voor kort Global Head of Nuclear bij Capgemini. Eerder leidde hij de Capital Projects-activiteiten van Accenture in het Verenigd Koninkrijk, waar hij advies- en technologiediensten leverde aan de infrastructuursector, waaronder voor transportbedrijven, nutsvoorzieningen en energiebedrijven. Ellam heeft in talloze regio's gewerkt, waaronder Azië, Oceanië, het Midden-Oosten, Europa en Afrika, en heeft drie jaar in de Verenigde Staten gewoond en gewerkt. Hij volgt Mark Bew op, die een adviserende rol op zich neemt, nadat hij Cohesive heeft laten uitgroeien tot een wereldwijde organisatie met ruim 700 collega’s in 15 landen.

Oliver Conze treedt in dienst als Senior Vice President, Bentley Infrastructure Cloud, en is gevestigd in Heidelberg (Duitsland). Tot voor kort was Conze Chief Product Officer bij Customs4trade, een B2B SaaS-startup die internationaal handelsmanagement automatiseert, waar hij verantwoordelijk was voor product, technologie en operations. Daarvoor werkte Conze 15 jaar bij SAP, waar hij diverse leidinggevende functies bekleedde op het gebied van productmanagement, portfoliostrategie en klantensucces. Conze heeft een masterdiploma in industriële techniek van het Karlsruher Institut für Technologie (KIT), een MS in Management Science van Stanford University en een Ph.D. van de universiteit van St. Gallen.

Nicholas Cumins, Chief Operating Officer van Bentley, zegt hierover: "Dit is een cruciaal moment voor de infrastructuursector en een spannende tijd voor engineeringsoftware. Het is heel fijn dat Bentley Systems talent van wereldklasse heeft aangetrokken om de organisatie sterk te positioneren voor onze volgende groeifase en om onze gebruikers in 's werelds toonaangevende infrastructurele organisaties te helpen bij het ontwerpen, bouwen en exploiteren van duurzamere en veerkrachtigere infrastructuren."

Afbeelding 1:

Kristin Fallon, Chief Marketing Officer, Bentley Systems. Afbeelding met dank aan Bentley Systems.

Afbeelding 2:

Chris Bradshaw, Chief Sustainability Officer, Bentley Systems. Afbeelding met dank aan Bentley Systems.

Afbeelding 3:

Colin Ellam, Chief Executive Officer of Cohesive. Afbeelding met dank aan Bentley Systems.

Afbeelding 4:

Oliver Conze, Senior Vice President, Bentley Infrastructure Cloud. Afbeelding met dank aan Bentley Systems.

##

Over Bentley Systems

Bentley Systems (Nasdaq: BSY) is het softwarebedrijf voor infrastructuurtechniek. We bieden innovatieve software om de infrastructuur van de wereld vooruit te helpen, waarbij we zowel de wereldeconomie als het milieu ondersteunen. Onze toonaangevende softwareoplossingen worden gebruikt door professionals en organisaties van elke omvang, voor het ontwerp, de bouw en de exploitatie van wegen en bruggen, spoor en openbaar vervoer, water en afvalwater, openbare werken en nutsvoorzieningen, gebouwen en campussen, mijnbouw en industriële voorzieningen. Ons aanbod, aangedreven door het iTwin-platform voor digital twins voor infrastructuur, omvat MicroStation en Bentley Open-applicaties voor modellering en simulatie, de software van Seequent voor geoprofessionals en Bentley Infrastructure Cloud met ProjectWise voor projectoplevering, SYNCHRO voor bouwbeheer en AssetWise voor activabeheer. De 5.000 collega's van Bentley Systems genereren een jaarlijkse omzet van meer dan 1 miljard USD in 194 landen.

www.bentley.com

© 2023 Bentley Systems, Incorporated. Bentley, het Bentley-logo, Bentley Infrastructure Cloud, Bentley Open, AssetWise, Cohesive, iTwin, MicroStation, ProjectWise, Seequent en SYNCHRO zijn gedeponeerde of niet-gedeponeerde handelsmerken of servicemerken van Bentley Systems, Incorporated of een van haar directe of indirecte volledige dochterondernemingen. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

Contacts

Perscontact:
Christine Byrne
+1 203 805 0432
Christine.Byrne@bentley.com
Volg ons op X:
@BentleySystems

Contacts

Perscontact:
Christine Byrne
+1 203 805 0432
Christine.Byrne@bentley.com
Volg ons op X:
@BentleySystems