Het pioniersplatform voor content-commerce van Vudoo gaat internationaal

Nathalie Curtis-Lethbridge benoemd tot hoofd van het nieuwe hoofdkantoor in Londen voor EMEA en Noord-Amerika

Nathalie Curtis-Lethbridge, Global Chief Growth Officer and Managing Director for EMEA and North America, Vudoo (Photo: Business Wire)

LONDEN--()--Vudoo, pionier op gebied van content-commerce en in-stream checkout, heeft haar platform op de internationale markt gelanceerd met de opening van een kantoor in Londen, waarmee de eerste stap is gezet voor haar wereldwijde uitbreidingsplannen.

Het bedrijf heeft Nathalie Curtis-Lethbridge benoemd tot Global Chief Growth Officer en algemeen directeur voor EMEA en Noord-Amerika. Het kantoor in Londen zal ten dienste staan van Europa, het Midden-Oosten, Afrika en initieel Noord-Amerikaanse regio's. Curtis-Lethbridge zal verslag uitbrengen aan Nick Morgan, oprichter en CEO van Vudoo. Haar taak is om het voortouw te nemen voor de wereldwijde groei van Vudoo en haar EMEA-activiteiten uit te bouwen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Luke Bohanan
luke.bohanan@teamgingermay.com

Contacts

Luke Bohanan
luke.bohanan@teamgingermay.com