Lineage breidt voetafdruk uit met faciliteit in Dallas, Texas

De nieuwe locatie in Lancaster zal helpen om te voldoen aan de toenemende vraag naar capaciteit van klanten en versterkt het uitgebreide netwerk van Lineage in Texas

DALLAS--()--Lineage, een toonaangevende temperatuur-gecontroleerde industriële REIT en aanbieders van geïntegreerde oplossingen wereldwijd, kondigde vandaag de opening aan van haar nieuwste faciliteit in Lancaster, Texas. Door de toevoeging van de locatie in Lancaster, Dallas County, zet Lineage haar uitbreiding in Texas kracht bij. Lineage heeft nu bijna 20 vestigingen met een capaciteit van ongeveer 192 miljoen kubieke voet.

De 343.250 vierkante voet grote locatie aan 4150 N. Dallas Avenue beschikt over ruim 25.000 palletposities en een gebruiksvriendelijke stellingconfiguratie die is ontworpen om hoge aantallen SKU's en intensieve case-picking te verwerken, zodat aan de behoeften en eisen van de klant kan worden voldaan.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lineage Logistics
Christina Wiese
734-608-1855
cwiese@lineagelogistics.com

Contacts

Lineage Logistics
Christina Wiese
734-608-1855
cwiese@lineagelogistics.com