AutoTech Breakthrough erkent HARMAN als “Vehicle-to-Everything (V2X) Company Of The Year” van 2023

Jaarlijks awardprogramma erkent innovatie in automobiel- en transporttechnologieën over de hele wereld

NOVI, Mich.--()--HARMAN, een automobieltechnologiebedrijf en dochteronderneming van Samsung Electronics Co., Ltd., maakte vandaag bekend dat het geselecteerd werd als “Vehicle-to-Everything (V2X) Company of the Year” tijdens de vierde jaarlijkse AutoTech Breakthrough Awards gehouden door AutoTech Breakthrough, een vooraanstaande marktintelligentieorganisatie die topbedrijven, -technologieën en producten in de internationale automobiel- en transporttechnologiemarkten van vandaag erkent.

Het HARMAN Connectivity productengamma, waaronder HARMAN’s recente Telematics Control Unit (TCU), de HARMAN Savari StreetWAVE Roadside Unit (RSU), en het HARMAN Savari MECWAVE edge-based softwareapplicatieplatform, is een omvattend ecosysteem van V2X-geconnecteerde apparaten en softwareproducten die het segment van geconnecteerde voertuigen transformeren. De producten kunnen individueel of samen geïmplementeerd worden, waardoor rimpelloze connectiviteit tussen voertuigen en infrastructuur wordt verzekerd via de combinatie van op PC-5 (kort bereik) en op Uu (cellulair) gebaseerde V2X-technologieën.

“We zijn AutoTech Breakthrough dankbaar dat we hun keuze zijn geworden voor de ‘Vehicle-to-Everything (V2X) Company of the Year.’ Deze award weerspiegelt alles waar wij naartoe werken als experts op gebied van integratie van automobieltechnologie, waarmee voetuigen en bestuurders naadloos in elke situatie bewust blijven, zelfs in complexe omgevingen,” zegt Ram Iyer, senior vicevoorzitter connectiviteit bij HARMAN. “Onze ware kracht duikt op wanneer deze producten één worden, van hardwarecomponenten tot platformen en oplossingen met sterk doorgedreven integratie. Deze products dragen bij tot ons doel om te anticiperen op de behoeften van weggebruikers en de voortdurend veranderende wereld rondom hen.”

De automobielindustrie staat nu op een kritiek kruispunt van technologie, waar communicatie, informatie en controle pervasieve aspecten van het dagelijkse leven zijn geworden. HARMAN’s TCU is een platform klaar voor 5G en een primeur op de markt, die het beste van 5G en C-V2X biedt om aan de behoeften van elke fabrikant te voldoen. Met deze TCU stelt HARMAN gebruikers in staat om van via 4G naar via 5G geconnecteerde ervaringen te upgraden op een moment dat zij zelf kunnen kiezen, en vereenvoudigt V2X-communicatie in de echte wereld, waarmee de grondslag voor geconnecteerd en geautomatiseerd rijden wordt gelegd.

StreetWAVE is een kritiek knooppunt voor voertuigconnectiviteit. Het verbetert C-V2X-technologieën om een kritiek communicatiekader tot stand te brengen tussen infrastructuur en voertuigen. Dit bevordert verkeersbeheer en efficiëntie, wat de veiligheid van de inzittenden in een voertuig en van voetgangers verbetert. Het is ideaal voor stedelijke overheden, overheidsorganisaties en telecombedrijven omdat het hen in staat stelt om hun infrastructuur te digitaliseren voor de toekomst van geconnecteerde voertuigen.

MECWAVE stuurt geconnecteerde voertuigervaringen en digitale applicaties aan, waaronder bewustheid van situaties onderweg, via geoptimaliseerde software. Met MECWAVE brengt HARMAN contextuele bewustheid, waarbij bestuurders assistentie krijgen bij de verkeerslichten en tijdig inzichten over situaties onderweg krijgen. Dit verbetert de veiligheid en de mobiliteitservaringen. MECWAVE is ontworpen om in alle voertuigen schaalbaar te worden toegepast en geniet van 5G- en C-V2X-infrastructuur voor toekomstige ecosystemen.

De missie van het jaarlijkse AutoTech Breakthrough Awards-programma bestaat erin om de meest volledige analyse en evaluatie van de sector uit te voeren wat betreft automobiel- en transporttechnologiecategorieën, waaronder de Connected Car, Electric Vehicles, Engine Tech, Automotive CyberSecurity, Sensor Technology, Traffic Tech en nog veel meer. Het programma van dit jaar trok meer dan 1.600 nominaties aan uit meer dan 15 verschillende landen uit de hele wereld.

“Als de HARMAN TCU, StreetWAVE en MECWAVE gecombineerd worden, verzekeren ze betere connectiviteit tussen voertuigen, geconnecteerde infrastructuur en mensen, zodat de bestuurders goed uitgerust zijn om zich van elke situatie bewust te zijn. De V2X-technologie van HARMAN slaat een heuse brug tussen automobiel- en infrastructuurproducten,” aldus Bryan Vaughn, algemeen directeur van AutoTech Breakthrough Awards. “Mobiliteit is meer dan van de ene plaats naar een andere gaan, en dit is net een ander aspect van ons leven dat geconnecteerd is geworden. HARMAN's dynamische portfolio innovatieve producten voor de automobielsector stemt de ervaringen in het voertuig af op de manier waarop mensen vandaag leven en zich ontspannen.”

Over HARMAN

HARMAN (harman.com) ontwerpt en produceert geconnecteerde producten en oplossingen voor autobouwers, consumenten en bedrijven wereldwijd, waaronder geconnecteerde autosystemen, audio- en visuele producten, oplossingen voor bedrijfsautomatisering en services die het Internet of Things ondersteunen. Met toonaangevende merken waaronder AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson® en Revel®, wordt HARMAN bewonderd door audioliefhebbers, muzikanten en de uitgaansgelegenheden waar zij over de hele wereld optreden. Meer dan 50 miljoen voertuigen die op vandaag de weg op gaan, zijn met audio- en geconnecteerde autosystemen van HARMAN uitgerust. Onze softwareservices sturen miljarden mobiele apparaten en systemen aan die geconnecteerd, geïntegreerd en beveiligd zijn op alle platformen, van op het werk en thuis tot in de auto en mobiel. HARMAN stelt om en bij 30.000 mensen tewerk in Amerika, Europa en Azië. In maart 2017 werd HARMAN een dochteronderneming die volledig in handen is van Samsung Electronics Co., Ltd.

Over AutoTech Breakthrough

Het AutoTech Breakthrough Awards-programma maakt deel uit van Tech Breakthrough, een vooraanstaand marktintelligentie- en erkenningsplatform voor globale technologie-innovatie en leiderschap. Het AutoTech Breakthrough Awards-programma is bedoeld om uitmuntendheid in automobieltechnologieën, -services, -bedrijven en -producten te huldigen. Het AutoTech Breakthrough Awards-programma biedt een forum voor publiekelijke erkenning met betrekking tot de verwezenlijkingen van AutoTech-bedrijven en -oplossingen in categorieën waaronder Connected Car, Electric Vehicles, Engine Tech, Automotive CyberSecurity, Sensor Technology, Traffic Tech, Vehicle Telematics en nog veel meer. Voor meer info gaat u naar AutoTechBreakthrough.com.

Tech Breakthrough LLC beveelt geen enkele leverancier, product of service aan die in onze erkenningsprogramma's worden beschreven, en raadt technologiegebruikers niet aan om alleen leveranciers te selecteren die een award werden toegekend. De erkenning van Tech Breakthrough LLC bestaat uit de meningen van de Tech Breakthrough LLC-organisatie en mag niet worden opgevat als een verklaring van feiten. Tech Breakthrough LLC wijst alle uitdrukkelijke of impliciete garanties af met betrekking tot onderhavig erkenningsprogramma, met inbegrip van garanties inzake verhandelbaarheid of geschiktheid voor een welbepaald doel.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dawn Geary
Directeur internationale communicatie – Automobiel
+1 248-463-0921
Dawn.Geary@harman.com

Contacts

Dawn Geary
Directeur internationale communicatie – Automobiel
+1 248-463-0921
Dawn.Geary@harman.com