's Werelds belangrijkste software-innovator op het gebied van vracht- en logistieke software krijgt nieuwe impuls als KNNX Corp. (voorheen DLT Labs)

TORONTO--()--DLT Labs, 's werelds belangrijkste innovator op het gebied van vracht- en logistieke software, heet nu KNNX Corp. (uitgesproken als 'Connects'), met ingang van 4 oktober 2023. Deze transitie weerspiegelt de toewijding van KNNX om toeleveringsketens, in het bijzonder vracht- en logistieke activiteiten, een impuls te geven door ondernemingen met snelheid en ongeëvenaarde transparantie met elkaar te verbinden.

"Duizenden jaren lang werd handel persoonlijk uitgevoerd voordat een mengelmoes van technologieën al lang bestaande banden tussen handelspartners verbrak,” aldus Loudon Owen, CEO van KNNX. “Bij KNNX fungeren onze gedeelde grootboeken als Digital Superglue die onmiddellijk die diepe banden herstelt door middel van vertrouwen en transparantie, waardoor ongekende samenwerking en kostenbesparingen mogelijk zijn. We hebben aangetoond dat uitdagende logistieke allegaartjes snel kunnen veranderen in vertrouwde, collaboratieve netwerken. De naam KNNX weerspiegelt onze geest en missie – en luister eens, klinkers worden sowieso overschat!"

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Chelsea D’Amore
917-595-3035
cdamore@gscommunications.com

Contacts

Media
Chelsea D’Amore
917-595-3035
cdamore@gscommunications.com