Boomi Pay-As-You-Go nu beschikbaar in AWS Marketplace

AWS Marketplace biedt Boomi's voordelige pay-as-you-go-versie van het Boomi platform om klanten een volledige iPaaS-ervaring te bieden zonder de noodzaak van jaarlijkse abonnementen of langetermijncontracten.

Boomi Pay-As-You-Go Now Available in AWS Marketplace (Graphic: Business Wire)

CHESTERBROOK, Pa.--()--Boomi™, de leider op het gebied van intelligente connectiviteit en automatisering, heeft vandaag aangekondigd dat Boomi Pay-As-You-Go, een pay-as-you-go editie voor zelfbediening van het Boomi platform, nu beschikbaar is in de AWS Marketplace, een digitale catalogus met duizenden softwarelijsten van onafhankelijke softwareleveranciers waarmee u eenvoudig software kunt vinden, testen, kopen en implementeren die draait op Amazon Web Services (AWS).

Met een standaard maandelijks bedrag en gebruiksgebaseerde prijzen geeft Boomi Pay-As-You-Go klanten van AWS volledige toegang en vrijheid om alle diensten van het bedrijf te verkennen. Het bekroonde Boomi platform zonder jaarlijkse abonnementen of langlopende contracten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Kristen Walker
Wereldwijde bedrijfscommunicatie
kristenwalker@boomi.com
+1-415-613-8320

Contacts

Media:
Kristen Walker
Wereldwijde bedrijfscommunicatie
kristenwalker@boomi.com
+1-415-613-8320