Bolt.Earth haalt financiering van $20 miljoen binnen om het EV-ecosysteem te voeden

Bolt.Earth Founders with Bolt.Earth Clusters and Speedometers (Photo: Business Wire)

BANGALORE, India--()--Bolt.Earth, India's vooraanstaande bedrijf voor EV-infrastructuur en software, kondigt tevreden aan dat het met succes haar financieringsronde heeft voltooid, waarmee een aanzienlijk bedrag van $20 miljoen aan investeringen werd verzekerd. Deze financieringsronde is een mijlpaal die werd aangevoerd door een consortium van zowel jarenlange als nieuwe investeerders, met een aantal ronkende namen waaronder Union Square Ventures, Prime Venture Partners, ITIGO Funds en vele anderen die de visie van Bolt.Earth delen wat betreft een duurzaam, geƫlektrificeerd transportecosysteem.

Bolt.Earth zal de financiƫle middelen als volgt aanwenden:

1. Uitbreiding van het netwerk met laadstations: Onlangs bereikte Bolt.Earth de mijlpaal van het succesvol ontplooien van meer dan 30.000 oplaadpunten voor elektrische voertuigen binnen haar netwerk met laadstations.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Perscontactpersonen
marketing@bolt.earth

Contacts

Perscontactpersonen
marketing@bolt.earth