BM3EAC Corp. 2023 Halfjaarlijks verslag

AMSTERDAM--()--BM3EAC Corp. (het 'Bedrijf'), een acquisitiebedrijf voor speciale doeleinden opgericht naar het recht van de Kaaimaneilanden als een vrijgestelde onderneming met beperkte aansprakelijkheid en genoteerd aan Euronext Amsterdam, de gereglementeerde markt beheerd door Euronext Amsterdam N.V., heeft vandaag haar halfjaarverslag over de periode 1 januari 2023 tot en met 30 juni 2023 gepubliceerd.

Het halfjaarverslag kan worden gedownload van de website van het bedrijf via de volgende link: https://www.BrigadeM3EAC.com/documents

BELANGRIJKE INFORMATIE

Dit persbericht heeft betrekking op de openbaarmaking van informatie die als voorwetenschap in de zin van artikel 7, lid 1 van de EU-Marktmisbruikverordening wordt of kan worden aangemerkt.

DISCLAIMER

Dit persbericht is niet bestemd voor verspreiding, rechtstreeks of onrechtstreeks, en mag niet worden verspreid of verzonden in of naar de Verenigde Staten van Amerika, Australiƫ, Japan, de Kaaimaneilanden of Zuid-Afrika of enig ander rechtsgebied waar verspreiding of vrijgave door de toepasselijke wetgeving verboden zou zijn of registratie of andere maatregelen zou vereisen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ENQUIRIES
BM3EAC Corp.
c/o Brigade Capital Management, LP
399 Park Avenue, 16th Floor
New York, NY 10022
E-mail: BrigadeM3EAC@brigadecapital.com

Contacts

ENQUIRIES
BM3EAC Corp.
c/o Brigade Capital Management, LP
399 Park Avenue, 16th Floor
New York, NY 10022
E-mail: BrigadeM3EAC@brigadecapital.com