Earnix kondigt nieuw kantoor in Londen aan, onthult nieuw technologie en lanceert wereldwijde wedstrijd modelvorming tijdens Earnix Eˣcelerate Summit 2023

LONDEN--()--Earnix, de internationale provider van intelligente SaaS-oplossingen voor verzekeraars en banken, vierde haar 12e jaarlijkse Eˣcelerate Summit met de aankondiging van een nieuw kantoor in Londen om met haar groeiende klantenbestand samen te werken, de onthulling van de Model Accelerator en de lancering van haar eerste wereldwijde wedstrijd modelvorming.

Earnix Eˣcelerate vond plaats in Londen op 20 en 21 september. Het evenement bracht honderden bedrijfsleiders van financiële diensten bijeen om inzichten, perspectieven, case-study's en benaderingen op het vlak van verzekeringen te bespreken, die van invloed zijn voor de evolutie van de sector.

“Earnix Eˣcelerate was een evenement van wereldklasse gewijd aan de bespreking van de uitdagingen die de sector het hoofd moet bieden en een verkenning van de nieuwste technologie-innovatie om deze uitdagingen aan te pakken,” zegt Karun Arathil, senior-analyst bij Celent.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jena Murphy
jena.murphy@earnix.com

Contacts

Jena Murphy
jena.murphy@earnix.com