De nieuwste innovaties van InEight zorgen voor betere samenwerking en grotere projectsuccessen

De nieuwste software-updates integreren naadloos ontwerpbeheer en kwaliteitscontrole in bouwprocessen

Download

Loading media player...

Brad Barth, Chief Product Officer at InEight, Introduces Innovations

SCOTTSDALE, Ariz.--()--InEight, een wereldwijde leider in software voor het beheer van bouwprojecten, heeft nieuwe innovaties aangekondigd die helpen bij het in een vroeg stadium gezamenlijk oplossen van ontwerpproblemen om herstelwerk te voorkomen. Hierbij wordt de kwaliteitscontrole in alle bouwactiviteiten ingezet zodat een progressieve beoordeling en omzet van complexe multidisciplinaire projecten mogelijk wordt.

De nieuwe Integrated Quality Management-functie helpt aannemers om de kloof te dichten tussen kwaliteitseisen en het dagelijkse werk en om risico's te beperken die een succesvolle projectoplevering in de weg kunnen staan. De functie integreert inspectietestplannen en checklists met bouwwerkplannen, voortgang in het veld en projectdocumentatie. Dit stelt aannemers in staat om snel en continu goedkeuring te krijgen voor de omzetvereisten van het project, zonder kwaliteitsproblemen of projectvertragingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

InEight media contacts:
Linda Coy, Marketing Director, InEight
pr@ineight.com

Emily Sakamoto, Account Manager, Aspectus Group
emily.sakamoto@aspectusgroup.com

Contacts

InEight media contacts:
Linda Coy, Marketing Director, InEight
pr@ineight.com

Emily Sakamoto, Account Manager, Aspectus Group
emily.sakamoto@aspectusgroup.com