Gebouwd met integratie: Metrikus kondigt integratie met ServiceNow aan om efficiëntie op het werk, duurzaamheid en ROI van internationaal vastgoed te verbeteren

  • Metrikus’ SaaS-platform en API's zullen klanten van ServiceNow voorzien van één enkel punt met geaggregeerde bouwgegevens

SANTA CLARA, Calif.--()--Metrikus maakte vandaag een integratie met ServiceNow bekend om klanten te voorzien van Metrikus' toonaangevend bouwefficiëntiesoftware en gegevensplatform. De gezamenlijke inspanning stelt klanten van ServiceNow in staat om efficiëntere, gezondere en duurzamere werkplaatsen tot stand te brengen en voor echte ROI te zorgen.

Het uitbreidende partnerecosysteem en partnerprogramma van ServiceNow is van doorslaggevend belang om de marktopportuniteit van $220 miljard te ondersteunen voor het Now Platform. Het herwerkte partnerprogramma van ServiceNow herkent en beloont partners voor hun gediversifieerde expertise en ervaring om opportuniteiten aan te boren, nieuw markten te openen en klanten te helpen bij hun inspanningen voor digitale transformatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Charlotte Laing
charlotte@metrikus.io
+44 7932 508637

Contacts

Charlotte Laing
charlotte@metrikus.io
+44 7932 508637