A Mary Kay Inc bemutatja új eredményeit egy antioxidáns keverékről, amely csökkenti a szennyeződés és az öregedés látható hatásait a bőrön

“Mary Kay scientists have spent years researching the latest ingredient innovations to best defend against free radicals and help delay the onset of premature skin aging," said Dr. Lucy Gildea, Chief Innovation Officer, Product & Science at Mary Kay. (Photo: Mary Kay Inc.)

DALLAS--()--A Mary Kay Inc., amely világelső a bőrápolási innováció terén, nemrégiben áttörést jelentő kutatást mutatott be egy olyan kezelésről, amely csökkenti a szennyeződés és az öregedés látható hatásait az emberi bőrön. Az eredmények, amelyeket a Mary Kay az első International Societies for Investigative Dermatology (ISID) ülésén osztott meg, azt mutatták, hogy a tanulmány során a bőr feszessége, valamint a finom vonalak és ráncok megjelenése jelentős mértékben javult.

„A Mary Kay tudósai éveket töltöttek a legújabb összetevő-innovációk kutatásával, hogy a lehető legjobban védekezzenek a szabad gyökök ellen, és segítsenek késleltetni a bőr idő előtti öregedését a környezeti és életmódbeli stresszhatások, például az autók kipufogógázai és a levegőszennyezés miatt" - árulta el Dr. Lucy Gildea, a Mary Kay termékekért és a tudományos innovációért felelős igazgatója.

A kutatás az International Journal of Cosmetic Science című folyóiratban is megjelent.

A Mary Kay tudósai számos tudományos együttműködés révén már 2016 óta kutatják a levegőszennyezés bőrre gyakorolt ​​hatásait. A korábbi munka során az emberi bőrsejtek biokémiai reakcióit elemezték a szennyeződés különböző formáira, beleértve a dízel kipufogógázt, valamint a városi levegőszennyezést. A legfontosabb megállapítások felfedték, hogy az antioxidánsok szabadalmaztatott keveréke csökkenti ezeket a reakciókat.

„Nem kétséges, hogy a levegőszennyezés hozzájárul a bőr öregedéséhez" - mondta Dr. Jean Krutmann, a környezetgyógyászat úttörője, a bőrgyógyászat professzora és az IUF – Leibniz Környezetvédelmi Orvostudományi Kutatóintézet igazgatója Düsseldorfban, Németországban. A 2010-es kulcsfontosságú tanulmány megjelenése óta ő vezeti azt a kutatást, amely a levegőszennyezés emberi bőrre gyakorolt ​​hatását kívánja meghatározni, hogy kimutassa a levegőben lévő részecskéknek a bőr öregedésére gyakorolt ​​hatását.

A 2023-as ISID ülésen bemutatott eredmények a Mary Kay legújabb erőfeszítését tükrözik annak érdekében, hogy megerősítsék a márka régóta fennálló elkötelezettségét a bőr egészségével és szépségével kapcsolatos kutatás és fejlesztés elősegítése iránt. A Mary Kay globális portfóliója a különböző termékek, technológiák és csomagolási minták terén több mint 1600 szabadalommal büszkélkedhet.

Amit a Mary Kay-ről tudni érdemes

Akkor is. Most is. Mindörökké. Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, egyetlen cél teljesítését tűzte ki az általa megálmodott és 1963-ban, Texasban létrehozott szépségápolási cég elé: gazdagítani a nők életét. Ez az álom szolgált alapul annak a globális vállalatnak a felépítéséhez, amely több mint 35 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. 60 éve a Mary Kay lehetőséget ad a nőknek, hogy képzés, mentorálás, érdekképviselet és innováció révén meghatározhassák saját jövőjüket. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatásokba való befektetés és innovatív bőrápolási és dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők, illetve illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay hisz abban, hogy bolygónkat meg kell őrizni a jövő generációi számára, védelmezni kell a rákbeteg és a családon belüli erőszakot elszenvedő nőket, valamint arra kell buzdítani a fiatalokat, hogy kövessék álmaikat. További információért látogasson el a marykayglobal.com weboldalra, kövessen minket a Facebook-on, az Instagram-on, a LinkedIn-en vagy a Twitter-en.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Mary Kay Inc. vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom
972.687.5332 vagy media@mkcorp.com

Contacts

Mary Kay Inc. vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom
972.687.5332 vagy media@mkcorp.com