The Long Island Press verspreidt een whitepaper van RevBits die een vernietigende cyberhack van 2022 op de computersystemen van het Suffolk-district van New York onderzoekt

Download

RevBits explores the 2022 Suffolk County, New York hack and the multitude of issues surrounding the year-long problem.

MINEOLA, N.Y.--()--RevBits, een bedrijf die cybersecurity-oplossingen aanbiedt en op Long Island in New York is gevestigd, heeft een review afgerond over de cyberhack op het Suffolk-district van New York in 2022. Deze cyberhack heeft de overheidssystemen maandenlang grotendeels onbruikbaar gemaakt, wat gevolgen had voor de gemeentelijke werking en de interactie van de burgers met de overheid van hun district. De whitepaper van RevBits, Suffolk Hack Part of a Chinese Plot?, werd onlangs geprofileerd in een vervolgdocument in de septembereditie van The Long Island Press.

Een jaar geleden, op 8 september 2022, verscheen een anonieme e-mail op het computersysteem van de overheid van het Suffolk-district, waarin een vernietigende hack werd aangekondigd: onbekende dieven waren erin geslaagd de hand te leggen op vier terabytes gegevens – zo'n 300 miljoen pagina's met gedetailleerde overheidsinformatie, waaronder zeer vertrouwelijke persoonlijke informatie met betrekking tot 26.000 huidige en voormalige werknemers, evenals bankgegevens en persoonlijke informatie met betrekking tot meer dan 400.000 mensen die de voorbije jaren verkeersboetes en parkeerboetes hadden gekregen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neal Hesterberg
Vicevoorzitter bedrijfsontwikkeling
neal.hesterberg@revbits.com

Contacts

Neal Hesterberg
Vicevoorzitter bedrijfsontwikkeling
neal.hesterberg@revbits.com