KAL brengt een volledig acquiring hostsysteem voor banken uit

EDINBURGH, Schotland--()--De nieuwste versie van KTH (Kalignite Terminal Host)), van het wereldwijd toonaangevende ATM-softwarebedrijf KAL, biedt banken een zeer schaalbare oplossing voor het verwerken van transacties.

Als onderdeel van de Kalignite-softwaresuite is KTH vooral bekend als een host terminal handler die geldautomaten, kiosken en POS-apparaten aanstuurt. Het is ook een robuust en toekomstbestendig alternatief voor conventionele hostsystemen, geschikt voor netwerken van elke omvang en complexiteit.

Met de belangrijke release van versie 3 is KTH geëvolueerd naar een volledig geïntegreerde acquiring host. Naarmate de vraag naar veerkrachtig en innovatief bankieren groeit, kunnen de huidige financiële instellingen nu de oplossing van KAL benutten om een hele reeks extra mogelijkheden te bieden, waaronder end-to-end transactieverwerking, ondersteuning voor kaartschema-gateways en geavanceerde beveiliging.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Marylin Bell, hoofd Marketing, KAL ATM Software
E-mail: Marylin.Bell@kal.com

Contacts

Marylin Bell, hoofd Marketing, KAL ATM Software
E-mail: Marylin.Bell@kal.com