Experian springt naar 6e plaats in IDC FinTech Rankings Top 100 van 2023

Productinnovatie, geavanceerde modellering en data-inzichten zorgen voor topposities

COSTA MESA, Calif.--()--Experian staat op de 6e plaats op de IDC FinTech Rankings van 2023, een sprong ten opzichte van de positie van vorig jaar op de 9e plaats. De FinTech Rankings beoordelen de top 100 aanbieders van financiële technologie op basis van de inkomsten van de sectoren financiële dienstverlening en FinTech in het kalenderjaar 2022. Daarnaast werd Experian erkend als ontvanger van de IDC Fintech Top 100 Fast Track FinTech, uitgereikt aan bedrijven die jaar na jaar merkbaar zijn gegroeid op de FinTech Rankings van IDC.

Deze onderscheidingen weerspiegelen de ongelooflijke inspanningen van de mensen die bij Experian werken. Het is een groep mensen die toegewijd is aan het doen van de juiste dingen voor onze klanten, het koesteren van een cultuur van innovatie, en onophoudelijk gefocust op het omzetten van de investeringen en roadmap-beslissingen die we nemen in directe waarde voor kopers van onze applicaties en ons platform,” aldus Alex Lintner, Chief Executive Officer, Experian Software Solutions.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michael Troncale
Experian Public Relations
+1 714 830 5462
michael.troncale@experian.com

Contacts

Michael Troncale
Experian Public Relations
+1 714 830 5462
michael.troncale@experian.com