think-cell neemt AI start-up AskBrian over om productiviteit op de werkplek te revolutioneren

BERLIJN--()--think-cell, de toonaangevende productiviteitssoftware voor het maken van gegevensgestuurde presentaties in Microsoft PowerPoint, kondigt de succesvolle overname aan van AskBrian, een bedrijf gespecialiseerd in toegepaste AI voor zakelijke professionals. Deze strategische stap verbreedt het product- en technologiebereik van think-cell met een focus op productiviteit op de werkplek.

AskBrian heeft Brian ontwikkeld: een veilige, multifunctionele, AI-gestuurde digitale assistent die zakelijke professionals ondersteunt door repetitieve en tijdrovende taken te automatiseren via Microsoft Teams, E-mail en Slack. Brian voert een breed spectrum aan taken uit, aangedreven door toonaangevende technologie├źn en dataleveranciers, terwijl de naleving van de Europese privacy- en beveiligingsnormen wordt gewaarborgd.

"We zijn verheugd AskBrian te verwelkomen in de think-cell familie nu we beginnen aan dit nieuwe hoofdstuk van groei en innovatie", zegt Kenny Wyatt, CEO van think-cell.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie:
media@think-cell.com

Contacts

Voor meer informatie:
media@think-cell.com