LTIMindtree lanceert Testing as a Service voor Oracle SaaS

WARREN, N.J. & MUMBAI, India--()--LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een wereldwijd bedrijf op het gebied van technologieconsultancy en digitale oplossingen, kondigt de lancering aan van Testing as a Service voor Oracle SaaS. Na het succes van RELY, een platform voor een uitgebreide suite van assurance- en compliancediensten voor bedrijfsapplicaties, zet dit nieuwe aanbod een nieuwe standaard voor Oracle SaaS-testen.

Testing as a Service voor Oracle SaaS op het RELY-platform van LTIMindtree is ontwikkeld om een oplossing te bieden voor de verschillende uitdagingen op het gebied van testen en valideren in de Oracle Cloud. Enkele veelvoorkomende knelpunten voor de testteams zijn de handmatige en tijdrovende aard van de testprocessen, waardoor er relatief minder tijd voor het analyseren en implementeren van updates overblijft.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact
Gitanjali Sreepal
LTIMindtree
Gitanjali.sreepal@ltimindtree.com

Contacts

Media Contact
Gitanjali Sreepal
LTIMindtree
Gitanjali.sreepal@ltimindtree.com