Voortaan kan AI u helpen om de perfecte reisroute te boeken

Helgi Páll Helgason is the visionary of Travis and the Head of AI at Travelshift, the maker of Guide to Europe (Photo: Business Wire)

REYKJAVIK, IJsland--()--Guide to Europe kondigt een baanbrekende ontwikkeling in reisplanning aan: Travis, een AI-reisplanner aangestuurd door generatieve AI, biedt gebruikers geoptimaliseerde reisroutes aan op basis van de voorkeuren van klanten, de nabijheid van bepaalde attracties, een unieke mix van reviewgegevens, openingsuren en andere kritieke variabelen.

Aan de hand van een geavanceerd genetisch AI-algoritme stelt Travis een ongeëvenaarde selectie van attracties samen en optimaliseert routes om een rimpelloze reiservaring te bieden.

De chatbot gaat verder dan conventionele planning door de beste services toe te voegen, in functie van de voorkeuren en reviews van klanten. Op die manier kunnen gebruikers een hele reisroute bekijken en die boeken aan de hand van één enkel, eenvoudig boekingsproces.

Dr. Helgi Helgason, hoofd AI bij Guide to Europe en de visionaire drijfkracht van Travis, legt uit: "We zijn opgetogen om een chatbot voor te stellen die de manier waarop mensen hun reizen plannen revolutionair verandert. Met Travis kunnen gebruikers in interactie treden en de perfecte reisroute zoeken met behulp van natuurlijke taal. U hoeft niet eens een bestemming op te geven. U geeft gewoon uw gewenste ervaringen in, zoals het weer, de regio of de cultuur. Travis kan tijd besparen en stress voorkomen omdat klanten in staat worden gesteld om snel perfect geplande reizen in volle vertrouwen te boeken."

Helgi voegt hieraan toe; "Travis is niet alleen een reisrouteplanner, het is een resolute doorbraak. Door een gigantische hoeveelheid gegevens te benutten, kan het uw reisroute minutieus plannen op een manier waarvan we zeker zijn dat dit de menselijke capaciteiten zowel op vlak van nauwkeurigheid als snelheid overtreft. Het gaat niet gewoon om een reis boeken: het gaat erom die reis perfect te maken."

Met de lancering van deze innovatieve service verstevigt Guide to Europe haar positie in de frontlinie van reistechnologie, waarbij een volledig nieuwe dimensie in het plannen van een reis en het vinden en boeken van vakantiebestemmingen in Europa wordt geboden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dr. Helgi Páll Helgason, helgi@travelshift.com

Contacts

Dr. Helgi Páll Helgason, helgi@travelshift.com