A mesterséges intelligencia már a tökéletes útvonal lefoglalásában is segíthet neked az utazáskor

Helgi Páll Helgason is the visionary of Travis and the Head of AI at Travelshift, the maker of Guide to Europe (Photo: Business Wire)

REYKJAVIK, Izland--()--A Guide to Europe egy úttörő fejlesztést jelentett be az utazástervezés terén: Travis-t, egy generatív mesterséges intelligencián alapuló utazástervezőt,amely a felhasználók preferenciái, a közelben lévő látványosságok, az ismertetőkben szereplő adatok egyedi ötvözete, a nyitvatartási idők és egyéb kritikus változók alapján immár képes optimalizált útiterveket kínálni a felhasználók számára.

A legkorszerűbb generikus MI-algoritmus használatával Travis a turistalátványosságok példa nélküli választékát ismeri, és a kifogástalan utazási élmény nyújtása érdekében optimalizálja az útvonalakat.

A chatbot túlmutat a hagyományos utazástervezésen azáltal, hogy a felhasználói preferenciákhoz és ismertetőkhöz igazított csomagot állít össze a legjobb szolgáltatásokból. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen egyszerű foglalási folyamatban megtekintsék és lefoglalják az egész utat.

Dr. Helgi Helgason, a Guide to Europe mesterséges intelligenciával foglalkozó részlegének vezetője, és egyben Travis megálmodója azt nyilatkozta, hogy "Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatunk egy olyan chatbotot, amely forradalmasítja az utazások megtervezését. Travis segítségével a felhasználók a saját nyelvükön kapcsolatba léphetnek egymással és rátalálhatnak a tökéletes utazásra. Ehhez még a célállomás meghatározására sincs szükség; elég, ha a felhasználó megadja, hogy milyen élményt szeretne, például milyen legyen az időjárás, a régió, illetve a helyi kultúra. Travis segítségével időt takaríthatunk meg és megelőzhetjük a stresszt azáltal, hogy gyorsan és biztonsággal lefoglalhatjuk a tökéletesen megtervezett utunkat ."

Helgi hozzátette: "Travis nem csupán egy utazástervező: gyökeres változást hoz. Hatalmas mennyiségű adat felhasználásával precízen meg tudja tervezni az utazást oly módon, amelyről bizton állíthatjuk, hogy mind a pontosság, mind pedig a gyorsaság tekintetében meghaladja az emberi képességeket. Nem csak egy út lefoglalásáról van szó; azt az utazást tökéletessé is tesszük."

Ennek az innovatív szolgáltatásnak az elindításával a Guide to Europe megerősíti az utazási technológia élvonalában betöltött pozícióját azáltal, hogy teljesen új dimenziót nyit az európai vakációk keresése, megtervezése és lefoglalása területén.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Dr. Helgi Páll Helgason, helgi@travelshift.com

Contacts

Dr. Helgi Páll Helgason, helgi@travelshift.com