Armis lanceert Armis Centrix™, het AI-aangedreven Cyber Exposure Management Platform

Met Armis Centrix™ kunnen organisaties alle fysieke en virtuele activa zien, beschermen en beheren, zodat het gehele aanvalsoppervlak in realtime wordt verdedigd en beheerd

SAN FRANCISCO--()--Armis, het asset intelligence-cyberbeveiligingsbedrijf, heeft vandaag de lancering aangekondigd van Armis Centrix™, het AI-aangedreven platform voor het beheer van cyberblootstelling. Armis Centrix™ is een naadloos, wrijvingsloos, cloudgebaseerd platform dat al uw bedrijfsmiddelen proactief beveiligt, kwetsbaarheden herstelt, bedreigingen blokkeert en uw gehele aanvalsoppervlak beschermt.

Met Armis Centrix™ kunnen organisaties alle activa in hun omgeving ontdekken, contextualiseren, verrijken en profileren. Daarnaast kunnen ze ook een verdedigingslinie opbouwen door optimaal gebruik te maken van risicoscores, beleidsrichtlijnen, waarschuwingen en visualisaties van Armis Centrix™ Asset Intelligence, en vooral: prioriteit geven aan inspanningen tegen de risico's die belangrijk zijn voor uw bedrijf.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rebecca Cradick
Senior Director, Global Communications
Armis
pr@armis.com

Contacts

Rebecca Cradick
Senior Director, Global Communications
Armis
pr@armis.com