Wipro werkt samen met volledig vrouwelijke zeilbemanning met als doel het record te breken voor de snelste omvaart rond de wereld

Het ‘The Famous Project’-initiatief van Alexia Barrier zal een volledig vrouwelijke bemanning van over de hele wereld samenbrengen om het vorige, volledig mannelijke Jules Verne-record te verbreken.

Wipro zal de boot uitrusten met digital twin-technologie, om hun prestaties te volgen en te verbeteren.

Download

Loading media player...

Wipro Partners with All-Female Sailing Crew Aiming to Break the Record for the Fastest Circumnavigation of the Globe

PARIJS & EAST BRUNSWICK, N.J. & BENGALURU, India--()--Wipro Limited (NYSE: WIT, BSE: 507685, NSE: WIPRO), een toonaangevend bedrijf op het gebied van technologiediensten en -advies, heeft zijn samenwerking aangekondigd met The Famous Project, een zeiluitdaging die de beste vrouwelijke professionele zeilers van over de hele wereld samenbrengt om de strijd aan te gaan voor de Jules Verne-trofee - de prestigieuze prijs voor de snelste omvaart rond de planeet, die wordt beschouwd als een van de zwaarste oceaanuitdagingen ter wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Laura Barnes
Wipro Limited
laura.barnes@wipro.com

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Laura Barnes
Wipro Limited
laura.barnes@wipro.com