S-Docs onthult nieuwe ervaring om operationele efficiëntie opnieuw te definiëren

S-Docs laat zien dat het zich blijft inzetten om de efficiëntie van documentworkflows te verbeteren met drie belangrijke innovaties

NEW YORK--()--S-Docs, marktleider op het gebied van documentautomatisering en e-handtekeningen, heeft vandaag drie belangrijke upgrades aangekondigd voor zijn vlaggenschip op het gebied van documentautomatisering. Deze updates worden in afzonderlijke delen uitgebracht en omvatten een geconsolideerde workflow voor het maken van documenten, een eersteklas sjablooneditor en een AI-gestuurde documentassistent.

"S-Docs innoveert om productiviteit voor onze klanten opnieuw te definiëren," zegt Brian Stimpfl, Chief Executive Officer bij S-Docs. "Deze nieuwe productevolutie zal de workflows van onze gebruikers drastisch stroomlijnen om de operationele efficiëntie te maximaliseren en de klantervaring te verbeteren."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dyana Quinlivan
dquinlivan@sdocs.com
(303)263-6741

Contacts

Dyana Quinlivan
dquinlivan@sdocs.com
(303)263-6741