Alcatel-Lucent Enterprise en Nokia sluiten een partnerschap om het spoorwegproject Grand Paris te steunen

Een “Technology for Good”-partnerschap voor een veilige, betrouwbare en zeer performante vervoerservice in de “Grand Paris”-zone

PARIJS--()--Alcatel-Lucent Enterprise en Nokia slaan de handen in elkaar voor de Grand Paris Express, een van Europa’s grootste metrospoorwegprojecten.

De toekomstige metrolijn omvat 200 kilometer nieuwe spoorwegen die vier extra lijnen rond Parijs zullen vormen (de lijnen 15, 16, 17 en 18) en breiden de bestaande lijn 14 verder uit. Verder worden er 68 nieuwe metrostations gebouwd, om te helpen nieuwe, duurzame stadscentra in deze locaties tot stand te brengen.

Alcatel-Lucent Enterprise en Nokia combineerden hun aanvullende aanbiedingen om een gecertificeerde en geïntegreerde end-to-end missiekritieke infrastructuur te bieden voor de Grand Paris Express met oplossingen zoals een Nokia state-of-the-art multi-service IP/MPLS backbone-netwerk met hoge snelheid, die de router portfolio omvat om te voldoen aan alle operationele en onderhoudsvereisten van de Grand Paris Express.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediavragen
Alcatel-Lucent Enterprise
Carine Bowen, internationale pers
press@al-enterprise.com

Bedrijfscommunicatie Nokia
E-mail: Press.Services@nokia.com

Contacts

Mediavragen
Alcatel-Lucent Enterprise
Carine Bowen, internationale pers
press@al-enterprise.com

Bedrijfscommunicatie Nokia
E-mail: Press.Services@nokia.com