Backlight toont productlijninnovaties voor creatieve en streaming workflows op IBC 2023

Backlight geeft een presentatie op de SVG Sport Production en de DPP Espresso summits op IBC; bedrijf is genomineerd voor drie Awards

Global media and entertainment technology company Backlight will showcase its feature-rich solutions that reduce pain points across the video lifecycle for more streamlined production and monetization at the 2023 International Broadcasting Convention (IBC). (Graphic: Business Wire)

BOSTON--()--Wereldwijd media- en entertainmenttechnologiebedrijf Backlight kondigt aan dat het deze maand terugkeert naar de International Broadcasting Convention (IBC). Het bedrijf gaat een groot aantal nieuwe productupdates en -integraties met de industrie delen. Backlight zal aanwezig zijn op stand 1.D09 om innovatieve oplossingen te tonen die de levenscyclus van videocontent voor omroepen, contentmakers, uitgevers en distributeurs helpen verbeteren.

Vraag een gesprek aan met Backlight op IBC hier.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bubble Agency voor Backlight | backlight@bubbleagency.com
Backlight | media@backlight.co

Contacts

Bubble Agency voor Backlight | backlight@bubbleagency.com
Backlight | media@backlight.co