xSuite Benelux is Gouden Partner tijdens de Efficiency Boost 2023

De xSuite Demo Point is een niet te missen stop voor bezoekers die willen leren hoe financiële managers hun bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren door facturatieworkflows te automatiseren

MAASTRICHT, Nederland & DILBEEK, België--()--CFO's en financiële managers in bedrijven worden momenteel geconfronteerd met de taak om crediteurenprocessen in de financiële boekhouding verder te automatiseren en te optimaliseren, vooral voor bedrijven die SAP gebruiken in het licht van de omschakeling naar S/4HANA. Het “Efficiency Boost”-evenement van Financial Media NV zal manieren en middelen demonstreren om dit te overwinnen. xSuite, de specialist voor automatisering van processen voor de verwerking van te betalen facturen en Gouden Partner van het evenement, zal in Dilbeek op 19 oktober 2023 haar oplossingen voorstellen.

Efficiency Boost is het belangrijkste informatie-evenement voor financiële professionals in België die op zoek zijn naar manieren om hun werk nog efficiënter te maken. Exposanten uit diverse sectoren zullen er hun tools en consulting-methodes voorstellen, en bezoekers krijgen de kans om gangbare producten en diensten met vooraanstaande financiële experts te bespreken. Het doelpubliek van het evenement omvat CFO's maar ook controleurs, boekhouders en financiële professionals. Er worden om en bij 250 deelnemers verwacht.

CFO's en financiële managers van Belgische bedrijven die SAP gebruiken, hebben bovenop de migratie naar S/4HANA af te rekenen met het feit dat een steeds groter aantal bedrijfsprocessen gebaseerd op SAP naar de cloud worden gebracht. In deze context helpt een oplossing voor met SAP geïntegreerde verwerking van inkomende facturen de bedrijven om de transformatieprocessen tijdens de aankoop en de registratie in de boekhouding beter te beheren, zodat men in de toekomst efficiënter en goedkoper kan werken. De Gouden Partner van het evenement xSuite Benelux BV uit Maastricht/NL, dochteronderneming van de Duitse softwarefabrikant xSuite Group, zal er de nieuwste softwareoplossingen in deze sector op haar Demo Point voorstellen.

Samen met twee klanten zal xSuite Benelux demonstreren hoe Belgische bedrijven die SAP gebruiken hun commerciële processen kunnen optimaliseren met een oplossing voor APIA (accounts payable invoice automation): Philippe Despierre, IT-directeur van NV Studio Plopsa, een uitbater van themaparken, hotels en TV-studio's, zal verslag uitbrengen over met SAP geïntegreerde verwerking van inkomende facturen en het lezen van documenten in de cloud aan de hand van xSuite; Anouk Timochenkov, accountingmanager bij IBA (Ion Beam Applications S.A.), zal hun factuurworkflow-project voorstellen, inclusief het op de cloud gebaseerde xSuite-archief.

Informatie over het evenement:
Efficiency Boost
19 oktober 2023
Plaats: Hotel Waerboom Dilbeek, Jozef Mertensstraat 140, 1702 Dilbeek/België
Inschrijving: https://www.fm.be/efficiency-boost

Over xSuite

Met kantoren in Europa, Azië en de Verenigde Staten, ervaring in heel wat sectoren en diverse SAP-oplossingen om op te starten, is xSuite een topinnovator voor het optimaliseren van P2P-workflows gebaseerd op SAP, die aan meer dan 1.300 klanten software en implementatieoplossingen aanbiedt. Het bedrijf werd een vertrouwenspartner voor het moderniseren van AP-systemen en het automatiseren van handmatige, op papier gebaseerde processen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

xSuite Benelux:
Hans Willems
Algemeen directeur
xSuite Benelux BV
Tel. +31 (43) 760 01-20
info.benelux@xsuite.com
www.xsuite.com

Contacts

xSuite Benelux:
Hans Willems
Algemeen directeur
xSuite Benelux BV
Tel. +31 (43) 760 01-20
info.benelux@xsuite.com
www.xsuite.com