Óriási elismerés: a Mary Kay Inc. lett a világ elsőszámú bőrápolási és dekorkozmetikai termékeket közvetlenül értékesítő márkája

DALLAS--()--Boldog izgalom: az ikonikus szépségápolási márka és globális vállalkozásfejlesztő szervezet, a Mary Kay Inc. lett a világ elsőszámú bőrápolási és dekorkozmetikai termékeket közvetlenül értékesítő márkája az Euromonitor International szerint. A megtiszteltetés éppen akkor érkezett, amikor a vállalat az üzleti életben eltöltött 60. évfordulóját ünnepli, hűen őrizve Mary Kay Ash örökségét, miszerint növelni kell a nők szerepvállalását akkor is, most is és mindörökké.

Az Euromonitor International – amely több mint 50 éve végez piackutatást több mint 100 országban – a legjelentősebb szolgáltató a globális üzleti intelligencia, a piacelemzés és fogyasztói információk terén. A Mary Kay elismerése nemcsak a márka páratlan minőségét támasztja alá, de azt is igazolja, hogy jelenléte világszinten egyedülálló és folyamatosan növekszik.

„Az Euromonitor hatalmas elismerése a születésnapi tortánk dísze”– mondta Nathan Moore, a Mary Kay globális értékesítési és marketing igazgatója. „Sokat elárul a minőség és az innováció iránti elkötelezettségünkről, valamint a független szépségápolási tanácsadóink hihetetlen közösségéről, amely továbbra is a vállalat lelke és mozgatórugója. Az ő odaadásuknak és szenvedélyüknek köszönhető, hogy múltunkat, jelenünket és jövőnket siker koronázza.”

A Mary Kay régóta elkötelezett az egészséges bőr, a kutatás-fejlesztés és a megfelelő táplálkozás mellett. A márka globális portfoliójában több mint 1600, termékekre, technológiákra és csomagolásra vonatkozó szabadalommal rendelkezik.

„Még csak az elején tartunk” – tette hozzá Moore. „Igaz, hogy ez egy figyelemre méltó üzleti siker, és márkánk erejéről tanúskodik, Mary Kay Ash mégis arra tanított minket, hogy ne üljünk a babérjainkon. Vár a következő 60 évnyi szerepvállalás, innováció és siker.”

*„Forrás Euromonitor International Limited; szépség- és testápolás 2023-as kiadás, értékben kifejezett forgalom kiskereskedelmi eladási áron, 2022-es adatok.”

Amit a Mary Kay-ről tudni érdemes

Akkor is. Most is. Mindörökké. Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, egyetlen cél teljesítését tűzte ki az általa megálmodott és 1963-ban, Texasban létrehozott szépségápolási cég elé: gazdagítani a nők életét. Ez az álom szolgált alapul annak a globális vállalatnak a felépítéséhez, amely több mint 35 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. 60 éve a Mary Kay lehetőséget ad a nőknek, hogy képzés, mentorálás, érdekképviselet és innováció révén meghatározhassák saját jövőjüket. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatásokba való befektetés és innovatív bőrápolási és dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők, illetve illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay hisz abban, hogy bolygónkat meg kell őrizni a jövő generációi számára, védelmezni kell a rákbeteg és a családon belüli erőszakot elszenvedő nőket, valamint arra kell buzdítani a fiatalokat, hogy kövessék álmaikat. További információért látogasson el a marykayglobal.com weboldalra, kövessen minket a Facebook-on, az Instagram-on, a LinkedIn-en vagy a Twitter-en.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Mary Kay Inc. Vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom
972.687.5332 vagy media@mkcorp.com

Contacts

Mary Kay Inc. Vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom
972.687.5332 vagy media@mkcorp.com