Óriási elismerés: a Mary Kay Inc. lett a világ elsőszámú bőrápolási és dekorkozmetikai termékeket közvetlenül értékesítő márkája

The honor comes as the company celebrates its 60th anniversary in business, continuing Mary Kay Ash’s legacy of empowering women then, now, and always. (Graphic: Mary Kay Inc.)

DALLAS--()--Boldog izgalom: az ikonikus szépségápolási márka és globális vállalkozásfejlesztő szervezet, a Mary Kay Inc. lett a világ elsőszámú bőrápolási és dekorkozmetikai termékeket közvetlenül értékesítő márkája az Euromonitor International szerint. A megtiszteltetés éppen akkor érkezett, amikor a vállalat az üzleti életben eltöltött 60. évfordulóját ünnepli, hűen őrizve Mary Kay Ash örökségét, miszerint növelni kell a nők szerepvállalását akkor is, most is és mindörökké.

Az Euromonitor International – amely több mint 50 éve végez piackutatást több mint 100 országban – a legjelentősebb szolgáltató a globális üzleti intelligencia, a piacelemzés és fogyasztói információk terén. A Mary Kay elismerése nemcsak a márka páratlan minőségét támasztja alá, de azt is igazolja, hogy jelenléte világszinten egyedülálló és folyamatosan növekszik.

„Az Euromonitor hatalmas elismerése a születésnapi tortánk dísze”– mondta Nathan Moore, a Mary Kay globális értékesítési és marketing igazgatója. „Sokat elárul a minőség és az innováció iránti elkötelezettségünkről, valamint a független szépségápolási tanácsadóink hihetetlen közösségéről, amely továbbra is a vállalat lelke és mozgatórugója. Az ő odaadásuknak és szenvedélyüknek köszönhető, hogy múltunkat, jelenünket és jövőnket siker koronázza.”

A Mary Kay régóta elkötelezett az egészséges bőr, a kutatás-fejlesztés és a megfelelő táplálkozás mellett. A márka globális portfoliójában több mint 1600, termékekre, technológiákra és csomagolásra vonatkozó szabadalommal rendelkezik.

„Még csak az elején tartunk” – tette hozzá Moore. „Igaz, hogy ez egy figyelemre méltó üzleti siker, és márkánk erejéről tanúskodik, Mary Kay Ash mégis arra tanított minket, hogy ne üljünk a babérjainkon. Vár a következő 60 évnyi szerepvállalás, innováció és siker.”

*„Forrás Euromonitor International Limited; szépség- és testápolás 2023-as kiadás, értékben kifejezett forgalom kiskereskedelmi eladási áron, 2022-es adatok.”

Amit a Mary Kay-ről tudni érdemes

Akkor is. Most is. Mindörökké. Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, egyetlen cél teljesítését tűzte ki az általa megálmodott és 1963-ban, Texasban létrehozott szépségápolási cég elé: gazdagítani a nők életét. Ez az álom szolgált alapul annak a globális vállalatnak a felépítéséhez, amely több mint 35 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. 60 éve a Mary Kay lehetőséget ad a nőknek, hogy képzés, mentorálás, érdekképviselet és innováció révén meghatározhassák saját jövőjüket. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatásokba való befektetés és innovatív bőrápolási és dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők, illetve illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay hisz abban, hogy bolygónkat meg kell őrizni a jövő generációi számára, védelmezni kell a rákbeteg és a családon belüli erőszakot elszenvedő nőket, valamint arra kell buzdítani a fiatalokat, hogy kövessék álmaikat. További információért látogasson el a marykayglobal.com weboldalra, kövessen minket a Facebook-on, az Instagram-on, a LinkedIn-en vagy a Twitter-en.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Mary Kay Inc. Vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom
972.687.5332 vagy media@mkcorp.com

Contacts

Mary Kay Inc. Vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom
972.687.5332 vagy media@mkcorp.com