A Starr Christopher Magee-t nevezi ki alelnöknek, valamint pénzügyi és szakmai felelősségbiztosítási nemzetközi vezetőnek

Christopher Magee, Vice President, International Head of Financial Lines and Professional Liability (Photo: Business Wire)

NEW YORK--()--A Starr Insurance ma bejelentette, hogy Christopher Magee alelnökként, valamint pénzügyi és szakmai felelősségbiztosítási nemzetközi vezetőként csatlakozott a Starrhoz. Az új pozíció célja az Egyesült Államokon kívüli üzleti tevékenység bővítése, illetve az ügyfelek kockázatkezelésének támogatása világszerte.

Chris több mint 25 éves pénzügyi vezetői tapasztalattal rendelkezik, amelyet nagy amerikai multinacionális biztosítótársaságoknál szerzett az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, valamint Svájcban. Pályafutása során a pénzügyi és szakmai felelősségi kockázatokra specializálódott.

Chris, aki a Rhode Island-i Egyetemen végzett, nemrégiben költözött el Londonból, és székhelyét New Yorkba helyezi át.

Amit a Starr Insurance-ról tudni érdemes

A Starr Insurance Companies (vagy Starr) a Starr International Company, Inc. tulajdonában lévő biztosítási és utazástámogatási vállalatok, valamint a C. V. Starr & Co., Inc. és leányvállalatai befektetési üzletágának közös marketing elnevezése. A Starr az egyik vezető biztosító és befektető szervezet, amely hat kontinensen végzi tevékenységét; operatív biztosítótársaságain keresztül a Starr vagyon- és baleset-, valamint baleset- és egészségbiztosítási termékeket, továbbá egy sor különleges fedezetet nyújtó terméket (repülési, tengeri, energia és a felelősségbiztosítási fedezeten felüli fedezetet nyújtó biztosítások) kínál. A Starr biztosítótársaságként működő, külföldi (amerikai egyesült államokbeli, bermudai, kínai, hongkongi, szingapúri, egyesült királyságbeli, svájci és máltai) székhelyű leányvállalatainak mindegyike „A” (Kitűnő) minősítést kapott az A.M. Best hitelminősítő intézettől. A Starr Lloyd’s szindikátusának Standard & Poor szerinti minősítése „A+” (Erős).

Látogasson el hozzánk a www.starrcompanies.com weboldalra, vagy kövessen minket a LinkedIn-en és a Twitter-en.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Charlie Armstrong
Marketing alelnök
charlie.armstrong@starrcompanies.com, 646.758.8308

Contacts

Charlie Armstrong
Marketing alelnök
charlie.armstrong@starrcompanies.com, 646.758.8308