Sinovac kondigt wijziging van wettelijke vertegenwoordiger van Sinovac Beijing aan

BEIJING--()--Sinovac Biotech Ltd. (NASDAQ: SVA) ("SINOVAC" of het "Bedrijf"), een toonaangevende leverancier van biofarmaceutische producten in China, kondigde vandaag aan dat de dochteronderneming van het bedrijf, Sinovac Biotech Co, Ltd. ("Sinovac Beijing"), haar wettelijke vertegenwoordiger heeft vervangen door de heer Weidong Yin, voorzitter, president en Chief Executive Officer van het bedrijf.

De Administration for Market Regulation Bureau van Beijing Haidian District heeft Sinovac Beijing ervan in kennis gesteld dat de minderheidsaandeelhouder en de wettelijke vertegenwoordiger van Sinovac Beijing zijn gewijzigd overeenkomstig de kennisgeving van bijstand bij de uitvoering van het vonnis van de rechtbank, het bevel tot uitvoering van het vonnis en de instemmingsbeslissing over de civiele bemiddelingsovereenkomst door de Volksrechtbank van Shandong Province Zibo City Zhangdian District.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sinovac Biotech Ltd.
Helen Yang
Tel: +86-10-8279 9720
E-mail: ir@sinovac.com

Contacts

Sinovac Biotech Ltd.
Helen Yang
Tel: +86-10-8279 9720
E-mail: ir@sinovac.com