Fabbrica Italiana Sintetici (F.I.S.) selecteert Kinaxis voor planning van de toeleveringsketen

Ten behoeve van concurrentie bouwt het toonaangevende Italiaanse farmaceutische bedrijf aan soepelheid en weerstand om te voldoen aan een markt die voortdurend verandert

OTTAWA, Ontario--()--Kinaxis® Inc. (TSX: KXS), het toonaangevende platform voor beheer van de toeleveringsketen, werd door F.I.S. - Fabbrica Italiana Sintetici S.p.A. geselecteerd om concurrentieplanning in haar toeleveringsketen in te schakelen.

F.I.S. is een van de toonaangevende Europese fabrikanten van actieve bestanddelen voor de farmaceutische sector, met meer dan 60 jaar ervaring, 3 productievestigingen en meer dan 1750 werknemers.

Dit privébedrijf, gevestigd in Montecchio Maggiore, Vicenza, Italië, merkte de behoefte op om een soepelere toeleveringsketen met meer weerstand tot stand te brengen, die kan vooruitlopen op de effecten die de voortdurend veranderende sociaal-economische scenario's wereldwijd op de markten hebben.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties
Jaime Cook | Kinaxis
jcook@kinaxis.com
289-552-4640

Contacts

Mediarelaties
Jaime Cook | Kinaxis
jcook@kinaxis.com
289-552-4640