Berkshire Hathaway Specialty Insurance promoveert Jean-Francois Leandri tot Global Risk Control Officer

BOSTON & PARIJS--()--Berkshire Hathaway Specialty Insurance (BHSI) heeft vandaag aangekondigd dat Jean-Francois Leandri is gepromoveerd tot de functie van Global Risk Control Officer, onderdeel van BHSI's Chief Underwriting Office, rapporterend aan Dean LaPierre, Chief Underwriting Officer, Property & Marine, BHSI.

"Onze expertise op het gebied van aanpak van risico's vormt een integraal onderdeel van ons vermogen om onze klanten superieure technische risicoaccpetatie te bieden," aldus Dean. "Het leiderschap van Jean-Francois zal zorgen voor een consistent niveau van uitmuntendheid in de risicobeheersingsfunctie die fundamenteel is voor onze duurzame, wereldwijde acceptatie op lange termijn."

Jean-Francois kwam in 2020 bij BHSI als Risk Engineering Manager in Frankrijk. Hij is opgeleid als adviseur ketel- en machinebouw en brandpreventie en heeft meer dan 25 jaar technische ervaring in een breed scala van beroepen en regio's. Hij blijft gevestigd in Parijs en is bereikbaar via Jf.leandri@bhspecialty.com.

Berkshire Hathaway Specialty Insurance (www.bhspecialty.com) biedt verzekeringen voor commerciële eigendommen, schade, beroepsaansprakelijkheid in de gezondheidszorg, uitvoerende en professionele lijnen, transactieaansprakelijkheid, zekerheidsstelling, zeevaart, reizen, programma's, ongevallen en gezondheid, medische stop-loss, huiseigenaren en multinationale verzekeringen. De werkelijke en definitieve dekkingsvoorwaarden voor alle productlijnen kunnen verschillen. Het bedrijf onderschrijft op papier van de National Indemnity-groep van verzekeringsmaatschappijen van Berkshire Hathaway, die een financiële sterkte hebben van A++ van AM Best en AA+ van Standard & Poor's. Berkshire Hathaway Specialty Insurance is gevestigd in Boston en heeft kantoren in Atlanta, Boston, Chicago, Columbia, Dallas, Houston, Indianapolis, Irvine, Los Angeles, New York, Plymouth Meeting, San Francisco, San Ramon, Seattle, Stevens Point, Adelaide, Auckland , Barcelona, Brisbane, Brussel, Keulen, Dubai, Dublin, Frankfurt, Hong Kong, Kuala Lumpur, Londen, Lyon, Macau, Madrid, Manchester, Melbourne, München, Parijs, Perth, Singapore, Sydney, Toronto en Zürich.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIA
JoAnn Lee / +1 617.936.2937

Contacts

MEDIA
JoAnn Lee / +1 617.936.2937