HiTHIUM sluit zich aan bij het Global Compact van de Verenigde Naties

XIAMEN, China--()--HiTHIUM heeft zich onlangs aangesloten bij het Global Compact van de Verenigde Naties (UNGC). Hiermee verplicht HiTHIUM zich tot het naleven van de tien principes van het initiatief op het gebied van mensenrechten, arbeidsvoorwaarden, milieubescherming en corruptiebestrijding. HiTHIUM werd opgericht in 2019 en is een toonaangevende fabrikant van stationaire energieopslagproducten voor zowel utility-scale als commerciƫle en industriƫle toepassingen om de wereldwijde groene energietransitie en duurzame ontwikkeling te bevorderen.

De aansluiting bij UNGC is van groot belang voor HiTHIUM. Het bedrijf onderstreept hiermee niet alleen zijn voortdurende inzet voor sociaal ondernemen en milieubescherming, maar zet ook een mijlpaal in zijn inspanningen om internationaal verder uit te breiden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.