RoslinCT kondigt de benoeming aan van Dr. Derek Hei bij haar wetenschappelijke adviesraad

EDINBURGH, Schotland & BOSTON--()--RoslinCT, een vooraanstaande CDMO (contract development & manufacturing organization) voor geavanceerde cel- en gentherapieën, heeft de benoeming aangekondigd van Derek Hei, Ph.D., bij haar SAB (Scientific Advisory Board = wetenschappelijke adviesraad). Tot de SAB behoren pioniers op het vlak van cel- en gentherapie met uitgebreide ervaring, wat zorgt voor waardevolle inzichten in een aantal onderwerpen voor de ontwikkeling en productie van geavanceerde therapieën.

Dr. Hei is CTO (Chief Technology Officer) bij Clade Therapeutics, een biofarmaceutisch bedrijf dat zich toespitst op het vinden en leveren van schaalbare, meteen beschikbare geneesmiddelen van de nieuwste generatie op basis van cellen. De diepgaande expertise van Dr. Hei op het vlak van celtherapie overspant meer dan twee decennia en diende als leidraad voor productieteams bij biotechnologiebedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontactinformatie:
Carrie Zhang
Senior marketingdirecteur
RoslinCT
E-mail: carrie.zhang@roslinct.com

Contacts

Mediacontactinformatie:
Carrie Zhang
Senior marketingdirecteur
RoslinCT
E-mail: carrie.zhang@roslinct.com