HiTHIUM en TÜV Rheinland sluiten strategisch partnerschap om de overgang naar groene en koolstofarme energie te promoten

Hithium and TÜV Rheinland Enter into Strategic Partnership (Photo: Business Wire)

XIAMEN--()--Op 8 augustus ondertekenden Xiamen HiTHIUM Energy Storage Technology Co., Ltd. (aangeduid als HiTHIUM) en TÜV Rheinland van het Chinese vasteland (aangeduid als TÜV Rheinland) een strategisch samenwerkingsakkoord in Xiamen. Beide ondernemingen verbinden zich tot een volledige en omvattende samenwerking op het vlak van energieopslagproducten, inclusief technologische innovatie voor energieopslag, technologische innovatie voor de hele keten, professionele ontwikkeling en toepassing op de internationale markt. Zij zullen zich inzetten om de veiligheid van de energieopslagsector en de globale overgang naar groene en koolstofarme energie te promoten.

Volgens het akkoord zullen de twee bedrijven in hoofdzaak samenwerken voor certificatie- en testservices voor lithium energieopslagproducten met grote capaciteit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.