Veiligheidstechnologie voor zonne-energie van Tigo Energy beschermt door Belectric geïnstalleerd 19 MW drijvend zonnestelsel

De snelle uitschakeloplossing van Tigo gecombineerd met Pure Signal™-technologie creëert een veilig en betrouwbaar systeem voor commerciële en industriële zonne-installaties in Israël.

RAANANA, Israël--()--Tigo Energy, Inc. (Nasdaq: TYGO), een toonaangevende leverancier van intelligente oplossingen voor zonne-energie en energieopslag, heeft vandaag aangekondigd dat Belectric Israel Ltd, een vooraanstaande leverancier van engineering, installatie en dienstverlening op het gebied van zonne-energie in Israël, technologie van Tigo heeft geïmplementeerd op een van de grootste drijvende PV (FPV)-systemen in de regio.

De FPV van 19,3 MW, ontworpen, gekocht en gebouwd door Belectric, is uitgerust met Tigo Energy TS4-A-2F MLPE-apparaten voor snelle uitschakeling, evenals Tigo RSS-zenders met Pure Signal™ voor grote en complexe commerciële en industriële zonne-energiesystemen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media bij Tigo Israel
Liel Edry (KAMIR)
+972-50-8655-305
liel@kamir-e.com

Contacts

Contactpersoon voor de media bij Tigo Israel
Liel Edry (KAMIR)
+972-50-8655-305
liel@kamir-e.com